Ook 39ste Hyacintenjogging van Olympic Essenbeek HALLE afgelast

C21

Ook 39ste Hyacintenjogging van Olympic Essenbeek HALLE afgelast

90707977_10221380197195234_4660861182058430464_o
 

 Het zal u niet verwonderen dat de corona-crisis ervoor zorgt dat we, omwille van de gezondheidsrisico's en de hieraan verbonden overheidsmaatregelen, genoodzaakt zijn onze geliefde Hyacintenjogging dit jaar af te gelasten. Dit is zonder voorgaande maar de gezondheid van de lopers en de samenleving in zijn geheel krijgen absolute voorrang!

De organisatie mag hopen dat deze crisis niet al te lang zal duren en dat de 39ste Hyacintenjogging kan georganiseerd worden in 2021! We hopen dat alle lopers, ondanks de strenge maatregelen, toch kunnen blijven lopen om hun gezondheid en immuniteit op peil te houden. Dank voor uw begrip en tot in 2021! Houd het gezond en veilig!
Vanwege de Koninklijke atletiekclub Olympic Essenbeek Halle.

De Koninklijke Belgische Atletiekbond (KBAB) heeft beslist om alle wedstrijden, competities en meetings in ons land af te gelasten tot en met 10 mei. Uiteraard een zoveelste nieuwe maatregel in deze barre corona-tijden. De KBAB deelt ook mee dat de geannuleerde wedstrijden niet worden uitgesteld naar een latere datum. Het gaat wel degelijk om een definitieve afgelasting, wat dus betekent dat er dit zomerseizoen al zeker geen PK 'Alle Categorieën', Beker van Vlaanderen en Interclub op de kalender staan. Enkel geannuleerde Belgische kampioenschappen krijgen mogelijk nog een nieuwe datum.

Naar aanleiding van deze mededeling heeft het OEH-bestuur beslist om ook alle trainingen tem 10 mei te schrappen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mrt 2020
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief