Dries Verhaeghe is de nieuwe kabinetschef Algemeen Beleid van Vlaams viceminister-president Ben Weyts

C21

Dries Verhaeghe is de nieuwe kabinetschef Algemeen Beleid van Vlaams viceminister-president Ben Weyts

Web_driesverhaeghe_raamaffiche_600x800
 

 Dries Verhaeghe is de nieuwe kabinetschef Algemeen Beleid van Vlaams viceminister-president Ben Weyts. Hij volgt Jeroen Tiebout op, die deze week de eed heeft afgelegd als Vlaams volksvertegenwoordiger. 

Als Vlaams viceminister-president heeft Ben Weyts twee secondanten: een kabinetschef Onderwijs en een kabinetschef die het Algemeen Beleid en de bevoegdheden Sport, Dierenwelzijn en Vlaamse Rand opvolgt. Deze laatste functie was sinds 2019 toegewezen aan Jeroen Tiebout, die deze week de eed heeft afgelegd in het Vlaams Parlement.

 

De Vlaamse Regering heeft nu de benoeming van Dries Verhaeghe bevestigd. Als nieuwe kabinetschef zal Verhaeghe het vice-kabinet en de cellen Sport, Dierenwelzijn en Vlaamse Rand aansturen. Samen met kabinetschef Onderwijs Katrien Bonneux is hij de rechterhand van Weyts.

 

Dries Verhaeghe (°1987, Halle) is handelsingenieur en werkt al sinds de zomer van 2014 voor Weyts: eerst als raadgever Begroting en De Lijn en sinds 2019 als adjunct-kabinetschef Algemeen Beleid. Hij woont in Vilvoorde, is getrouwd en heeft een dochter (8) en een zoon (6).

 

“Na 8 jaar achter de schermen van de Vlaamse Regering is dit voor mij een vertrouwde omgeving”, zegt Verhaeghe. “Ik heb zin in de uitdaging en kijk uit naar de samenwerking met de collega’s, zowel in het eigen kabinet als in de andere kabinetten. Er ligt nog veel werk op de plank”.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 okt 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 19 mrt 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2023
Marc Sluys | 16 mrt 2023
Marc Sluys | 16 mrt 2023

archief