Bistro & Shop opnieuw geopend in AZ Maria HALLE

C21

Bistro & Shop opnieuw geopend in AZ Maria HALLE

Schermafbeelding_2022-10-03_om_18
 

De Bistro & Shop in het Algemeen Ziekenhuis Sint-Maria In Halle zijn opnieuw geopend. Een drankje nuttigen, even bijpraten, bloemen of een krant kopen voor jouw kennis of familie die verblijft in het ziekenhuis… het kan voortaan in Blok B (verdieping -1).

Wat voorafging

Vroeger bevonden de Bistro & Shop zich in de onthaalzone van het ziekenhuis. Omwille van de COVID-pandemie en de sluiting van de horeca moest ook het ziekenhuis noodgedwongen deze dienstverlening sluiten.

Om de afstandsregels te kunnen naleven, werd ook de onthaalzone volledig vernieuwd en uitgebreid met de ruimte waar zich vroeger de Bistro & Shop bevonden. Daarom ging het ziekenhuis op zoek naar een nieuwe locatie. 

Bistro & Shop in B/-1

Intussen heeft de Bistro & Shop opnieuw de deuren geopend in Blok B op de verdieping -1. Dit is vlakbij het personeelsrestaurant. In vergelijking met de vroegere Bistro is hier veel meer ruimte en licht. Het is dus een aangename plek om even te onthaasten.    

Alle bezoekers en patiënten zijn hier welkom.  

Je kan er rustig genieten van een drankje of gebakje. Daarnaast vind je er bloemen, cadeautjes, pralines, tijdschriften en kranten, e.d. 

Openingsuren:

op weekdagen: 8u - 10u en 14u30 - 19u30

in het weekend en op feestdagen: 14u - 19u30

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 okt 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 19 mrt 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2023
Marc Sluys | 16 mrt 2023
Marc Sluys | 16 mrt 2023

archief