Mertens en Natacha Deslagmulder verkozen zijn tot Europaprinsenpaar 2023.

C21

Mertens en Natacha Deslagmulder verkozen zijn tot Europaprinsenpaar 2023.

309168052_3259953774220598_5464252079854746858_n
 

 Mertens en Natacha Deslagmulder werden zopas verkozen zijn tot Europaprinsenpaar 2023. Werner is Voorzitter van de Orde van Hofmaarschalken en Hofdames Halle vzw en Natacha Commissaris.
De verkiezing vond zaterdag 15 oktober plaats in Bredene aén de Vlaamse kust en startte voor de kandidaten om 9 uur met een ontbijt gevolgd door een bezoek aan de stad Nieuwpoort voor een Havenrondvaart. Nadien werd de gemeente Lo bezocht en het koekjesbedrijf “Jules Destrooper”.

Omstreeks 18 uur werden de kandidaten verwelkomt op een feestelijke BBQ waarna om 20 uur de deuren open gingen voor de supporters van de kandidaten. Werner en Natacha legde zelf een feestbus vanuit Halle in  in om hun supporters veilig aanwezig te krijgen.
Werner en Natacha wisten 597 voorverkoopkaarten te verkopen en genoeg juryleden te overtuigen van hun capaciteit als Europaprins en Europaprinses. Dat  was niet eenvoudig met een sterk tegenkandidatenkoppel. De jury is samengesteld met mensen uit België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland.

Het Europaprinsenpaar promoot het carnavalgebeuren in binnen- en buitenland. Zo vervullen ze onder meer opdrachten in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Het wordt in ieder geval een goedgevuld jaar, met sommige dagen 6 à 7 activiteiten per avond om te vervullen.

Om he n bij te staan in deze drukke, maar leuke momenten zijn Bernard St. Martin, Penningmeester van de Orde en Cédric Heremans lid van dezelfde Orde, gekozen als Europese Hofmaarschalken.

De Peters en Meters van de kersverse Europaprins en Europaprinses zijn:

·         Michel van Eyken: Vice-Kanselier van de Kanselarij Prins van België

·         Jimmy Picalausa : Voorzitter Halse carnavalgroep ‘T Droajt Veerkant

·         Rita Huvet: Voorzitter van de carnavalgroep De Dilbeekse Konijntjes en Bestuurslid van het ABBP

·         Cindy Pairoux: Secretaris Carnaval Kampenhout en Vlaamse Carnavalssteden

De stad Halle heeft vanaf vandaag naast een rijk gevulde Halse Hofhouding nu ook voor de eerste maal een Europese Hofhouding in haar rangen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 okt 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 18 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 10 jun 2024
Marc Sluys | 09 jun 2024

archief