Openburendag Ommekaar op 27 mei in BUIZINGEN

C21

Openburendag Ommekaar op 27 mei in BUIZINGEN

Scherm__afbeelding_2023-05-25_om_20
 

Op zaterdag 27 mei gooit Buurthuis Ommekaar de deuren open tijdens de Open Burendag. Je kan ook een bezoek brengen aan de Zorgmarkt op het Wijkplein in Buizingen. De hele buurt viert dan ook mee.
Zorgzame buurt
Op zaterdag 27 mei wordt er vanaf 11u naast een opendeurdag bij Buurthuis Ommekaar ook een Zorgmarkt georganiseerd op het Wijkplein. Hier vind je stands van stad Halle, mutualiteiten en thuiszorgdiensten. Ook het CAW en een aantal socioculturele verenigingen doen mee.
Animatie
Naast een springkasteel en een schminkstand voor de kinderen, zijn er ook volkspelen en een terras met hapjes en drankjes voorzien. Breng ook zeker een bezoek aan de rommelmarkt en zeg je gedacht in de speakers corner ‘Lameirsjteen van Beusingen’. Een live concert vanaf 18u maakt het feest helemaal af.
Info
Voor al je vragen over de Openburendag Ommekaar kan je terecht bij buurtwerker Edwin via edwin.delanoeye@groepintro.be of 0471 77 90 69.
Projectsubsidies van stad Halle
De Openburendag van Ommekaar ontvangt een projectsubsidie van stad Halle. Heb jij ook een idee om Halle te doen bruisen? Organisaties en inwoners die iets willen realiseren in Halle, mensen bij mekaar willen brengen of hun steentje willen bijdragen aan de bruis in onze stad, kunnen financiële steun krijgen in de vorm van een projectsubsidie. Zo’n subsidie kan oplopen tot 5.000 euro. Je aanvraag indienen kan via www.halle.be/projectsubsidies.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mei 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 17 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief