S Plus Bond A Van Acker viert Kerst met 250 senioren

C21

S Plus Bond A Van Acker viert Kerst met 250 senioren

Scherm__afbeelding_2023-12-11_om_09
 
De S-Plus Bond "A. Van Acker", de socialistische seniorenvereniging van Halle, organiseerde afgelopen weekend opnieuw haar traditionele kerstfeest. Zo’n 250 senioren vierden mee. 
"Het werd voor veel van onze leden een ongelooflijke namiddag.", vertelt Arno Pirolo, voorzitter van de vereniging. "Niet alleen het feestelijke gratis driegangenmenu viel in de smaak, maar ook het optreden van het olijke duo Geert en Jacques was een schot in de roos. Nadat iedereen de beentjes had losgegooid op de dansvloer, bracht niemand minder dan de kerstman ons een bezoekje. Al snel werd duidelijk dat onze leden bijzonder braaf geweest waren, want iedereen kreeg een mooi kerstgeschenkje mee naar huis."
Andere activiteiten
Naast het traditionele kerstfeest organiseert de S-Plus Bond "A. Van Acker" nog heel wat andere activiteiten voor Halse senioren. Zo is er bijvoorbeeld ook het maandelijkse gezellig samenzijn met gratis diner en dansnamiddag. De leden kunnen verder ook genieten van de tweewekelijkse kaartnamiddagen, een Groot Seniorenfeest in CC 'T Vondel, een Nieuwjaarsconcert met nationale en internationale vedetten in Antwerpen, swipe-café's om met een tablet of smartphone te leren werken en lezingen over diverse onderwerpen. "Eén ding is zeker, onze leden hebben helemaal geen tijd om zich te vervelen!" stelt Pirolo.
 
Heb je interesse om lid te worden van deze vereniging? Neem dan contact op met voorzitter Arno Pirolo via arno.pirolo@hotmail.com of met secretaris Karina Moerenhout via het nummer 0496/47.31.77!
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 dec 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 20 mei 2024
Devogeleer Emile | 17 mei 2024

archief