Nieuwjaarsconcert in Antwerpen voor S-Plus Bond A. Van Acker

C21

Nieuwjaarsconcert in Antwerpen voor S-Plus Bond A. Van Acker

Foto_bij_pb_bava_-_13-02-2024
 
De S-Plus Bond “A. Van Acker” trok op maandag 12 februari met meer dan 80 leden naar Antwerpen voor het jaarlijkse S-Plus Nieuwjaarsconcert in de Elizabethzaal. Heel wat bekende vedetten waren er van de partij.
“Het werd voor onze leden weer een onvergetelijke dag.”, vertelt Arno Pirolo, voorzitter van de S-Plus Bond “A. Van Acker”. “Het S-Plus Nieuwjaarsconcert wordt elk jaar georganiseerd door S-Plus Nationaal en is een evenement waar onze leden telkens opnieuw hard naar uitkijken. Ook dit jaar kregen ze weer een spetterende variétéshow te zien waarin heel wat bekende namen de revue passeerden. Zo werd Willy Sommers als centrale gast in de bloemetjes gezet voor zijn lange carrière en liet Ann Van den Broeck haar grootste hits los op het publiek. Daarnaast mocht ook de Nederlandse stand up comedian Bas Birker niet ontbreken, hij zorgde immers met zijn sarcastische humor voor de nodige lachsalvo’s bij het publiek. De muzikale begeleiding werd verzorgd door de Lou Roman showband, terwijl Warre Borghmans het hele gebeuren vakkundig aan elkaar praatte. Het hoeft dus niet te verbazen dat de sfeer er goed inzat.”, aldus Pirolo.
Andere activiteiten
De S-Plus Bond "A. Van Acker" heeft een breed aanbod aan activiteiten voor Halse senioren. Naast dit concert is er ook het maandelijkse Gezellig Samenzijn met gratis diner. De leden kunnen verder ook genieten van de tweewekelijkse kaartnamiddagen, een Groot Seniorenfeest in CC 'T Vondel, een Kerstfeest met cadeautjes, verschillende daguitstappen, swipe-café's om met een tablet of smartphone te leren werken en lezingen over diverse onderwerpen. "Eén ding is zeker, onze leden hebben geen tijd om zich te vervelen!" stelt Pirolo.
Heb je interesse lid te worden van deze vereniging? Neem dan contact op met voorzitter Arno Pirolo via arno.pirolo@hotmail.com of via het nummer 0496/47.31.77!
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 feb 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief