Alleen alcoholvrije bieren in Bistro en Shop AZ Sint-Maria

C21

Alleen alcoholvrije bieren in Bistro en Shop AZ Sint-Maria

Scherm__afbeelding_2024-04-05_om_09
 
In het AZ Sint-Maria Halle wordt er sinds deze maand geen alcohol meer aangeboden in de Bistro & Shop. Alcoholconsumptie was er eerder al verboden voor patiënten omdat het uiteraard niet bevorderlijk is voor het herstelproces. Maar door geen alcohol meer aan te bieden tonen bezoekers zich voortaan solidair. Vanaf 2025 wordt alcohol trouwens verboden in alle ziekenhuizen.   
 
Kaart uitgebreid met lekkere 0,0%-varianten
Bezoek is voor elke patiënt enorm belangrijk.  En bijpraten bij een drankje in de Bistro & Shop zorgt natuurlijk voor een gezellige verstrooiing. Vroeger associeerden we gezelligheid al eens met alcohol. 
 
Maar ook alcoholvrij is best gezellig! Bovendien vinden we steeds meer en betere 0,0%-alternatieven op de markt. De lekkerste alcoholvrije bieren hebben we - na wikken, wegen en proeven - alvast op onze kaart gezet. Alle alcoholische dranken werden intussen verwijderd.
Gezond, gezellig en solidair onderonsje
Op die manier zorgen we in onze Bistro & Shop voor een zeer solidair, gezond en gezellig onderonsje met de patiënt. Want je hoeft uiteraard geen medisch expert te zijn om te weten dat alcohol nefast is voor het herstelproces van elke patiënt.
Ook de federale regering gaf onlangs groen licht voor een hele reeks strengere alcoholregels waardoor de verkoop ervan in ziekenhuizen vanaf 1 april 2025 verboden wordt.     
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 apr 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 20 mei 2024
Devogeleer Emile | 17 mei 2024

archief