Eerste bijeenkomst van Jong Groen Zennevallei voor jongeren

C21

Eerste bijeenkomst van Jong Groen Zennevallei voor jongeren

Jonggroenzennevallei_bijeenkomst_2
 
Op 23 april organiseert Jong Groen Zennevallei haar eerste bijeenkomst voor jongeren tussen 14 en 32 jaar. Het evenement vindt plaats in café Bidon op de Beestenmarkt in het centrum van Halle, vanaf 20:00 uur.
Tijdens deze bijeenkomst staat een brainstormsessie op de agenda, waar jongeren de kans krijgen om elkaar te leren kennen en ideeën uit te wisselen. Of men al bekend is met Jong Groen of niet, iedereen is welkom om deel te nemen en zijn of haar stem te laten horen.
De focus van de avond ligt op het bespreken van initiatieven en activiteiten die de Jong Groen afdeling wil ondernemen, zowel tijdens aankomende campagnes als daarna. Er komen immers belangrijke verkiezingen aan en alle input is welkom.
Kilian Vandenhirtz, de voorzitter van Jong Groen Zennevallei, ontvangt graag een bericht via Messenger of Instagram van degenen die van plan zijn om deel te nemen. Zelfs als men niet aanwezig kan zijn op de avond zelf, worden suggesties en ideeën op prijs gesteld en kunnen deze worden gedeeld met Kilian. Meer informatie kan men ook vinden op de sociale media van Jong Groen Zennevallei.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 apr 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 20 mei 2024
Devogeleer Emile | 17 mei 2024

archief