Buitenspeeldag op wieltjes in HALLE op 17 april

C21

Buitenspeeldag op wieltjes in HALLE op 17 april

Scherm__afbeelding_2024-04-11_om_17
 

De Buitenspeeldag staat dit jaar in het teken van het WK Gravel in Halle. Op 17 april amuseren kinderen zich een hele namiddag ‘op wieltjes’ op de Leide. Skaten, rolschaatsen, rondjes rijden in een verkeerspark … Vervelen kan gewoon niet!

Terwijl de favoriete televisiezenders voor kinderen op woensdag 17 april een namiddag op zwart gaan, is er geen enkel excuus om binnen te blijven. Trommel je klasgenootjes, vriendjes, buurjongens en -meisjes op en maak er samen een spetterend avontuur van!
 
In het teken van WK Gravel
Het wordt een bijzondere editie van de Buitenspeeldag op 17 april. Alles staat in het teken van het WK Gravel dat op 5 en 6 in oktober start in Halle. Op parking Leide kan je daarom allerlei activiteiten ‘op wieltjes’ meepikken.
 
Rondscheuren op go-carts
Op het programma staan workshops skaten, rolschaatsen en stuntsteppen. Je kan ook je BMX-skills testen op een pumptrack, je verkeerskennis aanscherpen in een verkeerspark, rondscheuren met go-carts en je eigen koerspetje pimpen.
Voor de kleintjes is er een kinderhoek met ballenbad, draaimolen en veel meer. Om 16u30 sluiten we af met een spectaculaire BMX- en Trial-show van het stuntteam van Get Insane!
 
Aangepaste fietsen
Iedereen is welkom op de Buitenspeeldag. De Halse Fietsbieb brengt daarom enkele fietsen mee voor kinderen met een handicap. Zo leven zij zich ook uit op het opblaasparcours en in het verkeerspark.
De zon is alvast besteld en de animatoren kunnen niet wachten om iedereen een geweldige namiddag te bezorgen. Tot dan?
 
Parking Leide afgesloten en verkeersomleiding via Possozplein
Vanaf 6u ‘s ochtends tot na de afbraak (vermoedelijk 19u) is er een parkeerverbod op parking Leide. Om de veiligheid van iedereen te garanderen, sluiten we vanaf 12u30 de straat Leide tussen café C-danse en de rotonde met de Slingerweg af voor gemotoriseerd verkeer. Omrijden kan via het Joseph Possozplein.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 apr 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 20 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 17 mei 2024

archief