ROOSDAAL - Rode Kruis organiseert jaarlijkse stickeractie ten voordele van plaatselijke hulpacties

C21

ROOSDAAL - Rode Kruis organiseert jaarlijkse stickeractie ten voordele van plaatselijke hulpacties

2019-04-08_rk_roosdaal__1_
 
2019_rk-r_stickers__2_
 

Van donderdag 25 april tot en met donderdag 9 mei organiseert Rode Kruis-Vlaanderen zijn jaarlijkse stickeractie. Ook de vrijwilligers van Rode Kruis-Roosdaal zullen op donderdag 25 april, vrijdag 26 april en zaterdag 27 april post vatten op de boerenmarkt in Pamel, aan verschillende winkels en van deur tot deur gaan om stickers te verkopen aan de bevolking.

 

Rode Kruisstickers op maat van de afdeling

De opbrengst van de actie gaat zoals elk jaar naar de lokale werking. Daar waar je de sticker koopt, komt dus ook het geld terecht. 

 

Playmobil siert de sticker

Met haar welbekende speelfiguren en in meer dan 30 verschillende speelwerelden, prikkelt PLAYMOBIL wereldwijd de fantasie van kinderen en stimuleert hen bij het regisseren van hun eigen avonturen en rollenspellen.  Het kan zowaar eens gebeuren dat een gewonde olifant de tent van het Rode Kruis binnenstrompelt na een aanval vanop een piratenschip. Sinds 1974 kent de fantasie en belevingswereld van een kind werkelijk geen grenzen. Even grenzeloos als de toewijding van de vrijwilligers van het Rode Kruis om mensen in nood te helpen. Met  plezier en respect voor hun inzet heeft PLAYMOBIL, in samenwerking met het Rode Kruis, een mini-held van het Rode Kruis ontworpen. Een held, want dat zijn ze.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 apr 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief