LENNIK/GOOIK/ROOSDAAL - Samen de Vlaamse feestdag vieren in de Dekenijtuin

C21

LENNIK/GOOIK/ROOSDAAL - Samen de Vlaamse feestdag vieren in de Dekenijtuin

Editie_colpaert_vlag_1__kopie_
Trots zijn op onze vlag en op onze taal. - Foto Marc Colpaert
 
Lennik, Gooik en Roosdaal vieren samen de Vlaamse Feestdag in de Dekenijtuin in Lennik. 
Op zaterdag 9 juli staan de gemeentebesturen van Lennik, Gooik en Roosdaal vanaf 16.30 uur samen paraat om je een spetterende VLAAMSE FEESTDAG aan te bieden. De Dekenijtuin van Lennik is dit jaar het decor voor de gratis festiviteiten. Optredens van Poppentheater JaJa, Dweilorkest G Bloezers, Jérémie Vrielynck en Bram met band staan garant voor een sfeervolle namiddag en avond. Poppentheater JaJa bijt de spits af met de voorstelling Knor, voor kinderen tot 10 jaar. Op de boerderij van boer Eugène krijgt Knor af te rekenen met het pestgedrag van Haan en Ezel. Benieuwd hoe dat afloopt. Dweilorkest G Bloezers , een groep enthousiaste muzikanten uit Gooik, zorgt aansluitend voor “Ambiance op maat” voor een ruim publiek. De G staat hierbij niet alleen voor Gooik maar ook voor “Goed Gevoel”.
Jérémie Vrielynck, dé grote belofte van de Nederlandstalige popmuziek, brengt eigen nummers in een intieme setting. Bij het grote publiek is Jérémie vooral bekend van zijn rol in de Ketnetmusical en –serie ‘Kadanza’. Jérémie scoorde al verschillende top 10 hits in de afgelopen jaren.
We sluiten de avond op een onvergetelijke manier af met Bram Van den Berghe vergezeld van zijn band. Avondsfeer en ambiance gegarandeerd met deze veelzijdige Ninovieter die al jaren een vertrouwd gezicht is op menig regionaal podium. Fantastische muziek uit eigen land! De standen met lekker eten en drinken staan zoals steeds garant voor Vlaamse gezelligheid op zijn Bourgondisch in hartje Pajottenland. Iedereen welkom!
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jun 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 09 sep 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 14 jun 2023
Guido van Cauwelaert | 26 dec 2022

archief