Laatste artikels van Sint-Pieters-Leeuw

Sint-Pieters-Leeuw - Gordeltochten met vzw De Vrede

Gordeltochten
 

Voor de 29ste  opeenvolgende maal organiseert de Vlaamse Werkgroep “DE VREDE” v.z.w. – afdeling Vlezenbeek  iedere woensdagavond vanaf 26 juni tot en met 18 september  geleide fietstochten doorheen het Pajottenland en de Zennevallei.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 jun 2019
Roger Swalens
ingezonden
 

Denis en Adeline uit SINT-PIETERS-LEEUW zijn een gouden koppel

Leeuw_goud_grietens_g__
Denis Grietens en Adeline Desmedt vierden goud
 

 Denis Grietens en Adeline Desmedt vierden hun gouden huwelijk.Het gezin groeide met de kinderen Fabrice en Mireille en de kleinkinderen Nathan en Aline. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
15 jun 2019
Marc Sluys
Marc Sluys
 

SINT-PIETERS-LEEUW - Buitenspelletjes in de bibliotheek

Dsc_003_klein2
 

Op het Bibfestival kon jong en oud al even kennis maken met de nieuwste collectie van de bibliotheek van Sint-Pieters-Leeuw, het buitenspeelgoed.

 

Klik hier om meer te lezen

 
15 jun 2019
Sam Herremans
Ingezonden
 

SINT-PIETERS-LEEUW – Heraanleg kruispunt Pauwke brengt hinder

Pauwke_omleiding
 

Op 17 juni 2019 starten de werken voor de herinrichting van het kruispunt Pauwke. Vanaf die datum wordt er een plaatselijke omleiding voorzien via de route Hendrik Vanhouchestraat – Jules Sermonstraat – Rink.

 

Klik hier om meer te lezen

 
13 jun 2019
Roger Swalens
Roger Swalens
 

SINT-PIETERS-LEEUW – Start 7e rit Binckbank Tour

Dsc_8782_01__large_
 

De BinckBank Tour is een evenement van formaat met renners uit de internationale top. Dit jaar start de tour op maandag 12 augustus met een etappe van Beveren naar Hulst. Zondag 18 augustus finishen de deelnemers in het wielermekka Geraardsbergen.

Het is inmiddels de 3e editie van de Binckbank Tour, jarenlang gekend als de Eneco Tour. De enige meerdaagse World Tour-race van de Lage Landen begint twee weken na de finish van de Tour de France. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 jun 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

Rozenfestival ontluikt eind juni in Rozentuin SiINT-PIETETS-LEEUW

Foto_aankondiging_rozenfestival
Foto Ingezonden
 

 Samen met 200.000 rozen ontluikt in juni het Rozenfestival in de Rozentuin van Coloma. Twee zondagen op rij kan je tussen de rozen terecht voor een boeiende rozenmarkt en een gezellige rozenpicknick. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
08 jun 2019
Marc Sluys
Ingezonden foto
 

SINT-PIETERS-LEEUW – MODDER OP DE WEG

Modder__large_
 

Binnenkort is het weer oogsttijd; een periode van toegenomen verkeersonveiligheid op de wegen van en naar de landbouwbedrijven en de velden.Vooral als de oogst via de openbare weg wordt vervoerd en het weer slechter wordt, treedt er een bekend probleem op: Modder op de weg!

 

Klik hier om meer te lezen

 
06 jun 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 

SINT-PIETERS-LEEUW “Ons Madammen” slaan de handen in elkaar

Editiepajot_bart_devill___spl
EP
 

 

Heb je zin om “Ons Madammen” te ontdekken op een originele manier?...... Waar over of over wie het gaat?!.....  Wel, vijf super enthousiaste onderneemsters slaan de handen in elkaar en organiseren een leuke namiddag. Een en ander vindt plaats op zondag 9 juni en vanaf 11u is iedereen welkom op het prachtige domein De Watermolen(Victor Nonnemansstraat 34) te Sint-Pieters-Leeuw. Wat er te beleven valt: Ann van Boomerang Kids lanceert dan haar allernieuwste collectie voor de mama’s, Inge van Coorde zal haar eigen handgemaakte juwelen van zilver en goud presenteren, Joka zal u verwelkomen met haar stijlvolle, eigentijdse handtassen en zoveel moois en Marleen van Goldfinger 2 & Kapsalon Marielle zullen jullie onderdompelen in al hun beautytips voor zowel haal als huid. En dit alles met een hapje en een drankje aangeboden door de barmannen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
06 jun 2019
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

Rotary Sint-Pieters Leeuw stuurt meisjes naar school in Kameroen

Rotary_-_irie
 

Halle/Sint-Pieters-Leeuw – 05-06-2019 - Rotary club Sint-Pieters-Leeuw schonk een bedrag van 5000€ aan de VZW Irie World. Met dit bedrag zal de VZW (met Halse roots) werk maken van de afwerking en uitrusting van slaapzalen in een internaat voor meisjes in Zuid-Kameroen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
06 jun 2019
Devogeleer emile
ingezonden foto
 

BEERSEL / HALLE / SINT-GENESIUS-RODE / SINT-PIETERS-LEEUW - Creatieve opleidingen voor volwassenen volop uit de startblokken

Gltt-editiepajot-062019

GLTT-CVO is sinds vele jaren een vaste waarde in het volwassenenonderwijs in de regio. Na de geslaagde inzet op tweedekansonderwijs dat jongeren vanaf 18 jaar de gelegenheid biedt een beroepsopleiding te volgen en een diploma secundair onderwijs te behalen, breidt het centrum zijn opleidingsaanbod voor volwassenen vanaf 2019 gevoelig verder uit.

 

Klik hier om meer te lezen

 
05 jun 2019
Sam Herremans
ep
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 09 mei 2019
Devogeleer Emile | 30 apr 2019

archief