Laatste artikels van Sint-Pieters-Leeuw

Drugsplantage ontdekt in SINT-PIETERS-LEEUW

Politie_zone
 

 Dinsdag werd eerder toevallig een plantage ontdekt. Een behulpzame buurman had vastgesteld dat er een dakpan van het dak van zijn buur was afgevlogen en verwittigde daarop de eigenaar. Toen de eigenaar van de woning naar de zolder trok om de schade vast te stellen, stelde hij echter iets heel anders vast. Enorme werken op de zolder bleken uitgevoerd. De eigenaar aarzelde niet en verwittigde meteen de politie. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 okt 2019
Marc Sluys
 

Week van de handhaving in Beersel, Halle en Sint-Pieters-Leeuw

Mooimakers_
 

 Samen met de gemeenten Beersel, Sint-Pieters-Leeuw en stad Halle, werd de strijd aangegaan tegen sluikstorten, sigarettenpeuken en hondenpoep. De handen werden in elkaar geslagen om extra aandacht te vragen en samen te werken aan een propere stad en gemeente. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
16 okt 2019
Marc Sluys
 

WZC Sint-Antonius LEEUW vierde 100-jarige Germaine De Winter

Sh2_6231_02__large_
De 100-jarige Germaine De Winter. Foto's © Emile Devogeleer
 

Germaine De Winter werd vanmiddag in WZC  Sint-Antonius gevierd voor haar 100ste verjaardag samen met haar 2 dochters, de familie, het gemeentebestuur en het hele rustoord. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
16 okt 2019
Marc Sluys
Emile Devogeleer
 

Gespreksavond Parkinson in VLEZENBEEK schot in de roos

Img_5550
Een cheque was het resultaat. Foto Ingezonden
 

 Toneel Vlezenbeek (een samenwerking van Davidsfonds Vlezenbeek en KWB Vlezenbeek) liet, met medewerking van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw  de Merselborre vollopen voor een meer dan geslaagde gespreksavond over de ziekte van Parkinson. Zowel neuroloog Wietse Wiels als de voorzitter van de Vlaamse Parkinson Liga, Leo Boermans, gaven op een deskundige manier uitleg over deze ziekte, die jaarlijks zo'n 40.000 Belgen treft.

 

Klik hier om meer te lezen

 
16 okt 2019
Marc Sluys
Ingezonden foto
 

Alcoholcontroles in Beersel, Halle en Sint-Pieters-Leeuw

Alcoholcontrole_2013_p200

Zowel in de nacht van vrijdag op zaterdag als zaterdag op zondag werd er op verschillende plaatsen gecontroleerd. Alcohol, gordeldracht, boorddocumenten, … 


 

Klik hier om meer te lezen

 
14 okt 2019
Marc Sluys
 

Amelie en Hubert uit SINT-PIETERS-LEEUW vierden hun diamanten huwelijk

Leeuw_diamant_leroy_g_
Hubert Leroy en Amelie Evenepoel vierden diamant. Foto's © Marc Sluys
 

 Hubert Leroy en Amelie Evenepoel uit Sint-Pieters-Leeuw vierden hun diamanten huwelijk.Hun gezin groeide met zoon Christian en zij zorgden voor de kleinkinderen Kevin en Andy en de vier achterkleinkinderen Thibo, Noémie, Louise en Aiden.

 

 

Klik hier om meer te lezen

 
12 okt 2019
Marc Sluys
Marc Sluys
 

Controles aan de stations in ZENNEVALLEI

Politie_zone
 

 Was u ook met de trein afgelopen vrijdag? Wellicht heeft u onze aanwezigheid opgemerkt. Extra patrouilles werden gehouden in de stations Lembeek, Lot en Ruisbroek. Een grotere controlepost werd opgezet aan het station van Halle. Hierbij werden verschillende reizigers onderworpen aan een screening. Een stille drugshond werd tevens ingezet voor de opsporing van drugs en andere verdovende middelen. Drie personen werden betrapt. Later op de avond was er ook een controle in Tubeke. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 okt 2019
Marc Sluys
 

Zelfdoding blijft de grootste doodsoorzaak

Politie_zone
 

 In 2016 overleden in Vlaanderen 1 057 personen door suïcide, wat neerkomt op bijna 3 zelfdodingen per dag. Bij mannen is zelfdoding de tweede belangrijkste oorzaak van verloren levensjaren na longkanker. Bij vrouwen is suïcide de derde belangrijkste doodsoorzaak na borst- en longkanker. (Cijfers afkomstig van het Agentschap zorg en gezondheid. Ook in de politiezone Zennevallei komen zelfdoding en/of pogingen voor. Dit jaar al kwam de politie tussen voor 13 zelfmoordpogingen en 13 effectieve zelfdodingen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
04 okt 2019
Marc Sluys
 

Jempi en Chris uit SINT-PIETERS-LEEUW vierden hun gouden huwelijk

Leeuw_goud_vermaut__g_
Jempi Vermaut en Chris Lefever vierden hun gouden huwelijk. Foto © Marc Sluys
 

 Jempi Vermaut (74) en Chris Lefever (71) uit de Brusselbaan in Leeuw vierden hun gouden huwelijk. Het duurde niet lang of er volgden de kinderen Patricia en Ingrid. Later volgden nog Karin, Wim en Lenny. Het liefdevolle nest groeide verder met 12 kleinkinderen. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
28 sep 2019
Marc Sluys
Marc Sluys
 

Domenico en Denise uit SINT-PIETERS-LEEUW zijn een gouden paar

Leeuw_goud_costantino_g_
Domenico Costantino en Denise Vanpé vierden goud. Foto © Marc Sluys
 

 Domenico Costantino (71) en Denise Vanpé (69) uit Sint-Pieters-Leeuw vierden hun gouden huwelijk.Hun gezin groeide met de kinderen Fabienne en Daniel, de kleinkinderen Gilles, Jeffrey, Jessica, Matthew en Chelsea en achterkleinkind Emilia.

 

Klik hier om meer te lezen

 
28 sep 2019
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 sep 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 05 sep 2019

archief