Hoebelfeesten 2023 in VLEZENBEEK

C21

Hoebelfeesten 2023 in VLEZENBEEK

Scherm__afbeelding_2023-08-02_om_10
 

In Vlezenbeek stomen ze zich stilaan klaar voor de 43ste Hoebelfeesten. Dit had de 44ste editie kunnen zijn, maar daar stak Covid-19 een stokje voor in 2020. Door de extra maatregelen in 2021 werd een nieuw concept bedacht dat meteen ook aansloeg bij de feestgangers. Geen tenten of loodsen meer, maar een outdoor festival concept. Na 2 voorzichtige jaren kiest de organisatie dit jaar voor een uitgebreider programma met veel afwisseling en ook de boesteringenkermis staat terug op de affiche. “Als de weerberichten kloppen ziet het er ook naar uit dat we een zonnig en warm weekend gaan hebben en dat maakt het des te leuker”, aldus Gerrit Decock, die dit jaar voor de 25stekeer aan het roer staat van de Hoebelfeesten.

Zaterdag 12 augustus. De weide gaat de eerste keer open voor het publiek op zaterdag 12 augustus voor een optreden van de coverband “Fons en die van ons”. Fons en Madeleine doen het nog (bijna) elk weekend… en ze gaan het ook in Vlezenbeek doen!Een wervelende liveshow van meer dan 1,5 uur waarin de hits van vroeger en nu zo onweerstaanbaar voorbijflitsen dat stilstaan voor niemand een optie is. Overgoten met een flinke dosis humor, een enorme meezingfactor en de meest originele bindteksten is deze show voor ieder publiek een belevenis die zijn gelijke niet kent.

Zondag 13 augustus.Het zal voor de organisatie een korte nacht worden want op zondag 13 augustus starten de inschrijvingen voor Hoebelbike al vanaf 7u30. Dankzij een goede samenwerking tussen Hoebelbike en Hoebelfeesten kunnen we terug al een aantal jaren genieten van fantastsiche moutainbike tochten in het Pajottenland en de Zennevallei. Er zijn tochten van 21, 35 en 52 km. Vanaf 21u is het terug aan de feestvierders. 3 DJ’s zullen het Party Terras voor een 2de nacht laten knallen. De ingang voor dit feestje is helemaal gratis.

Maandag 14 augustus.Met het succes van de film Zillion zijn de 90’s feestjes weer helemaal hip en springen ze in Vlezenbeek ook op die kar. 3 Top DJ’s brengen de 90’s weer helemaal tot leven op de Hoebelweide. Het feestje wordt gestart met DJ Koen (Tropicana, La Rocca, Zuco), gevolgd door Peter Luts (Lasgo, Ian van Dahl en AnnaGrace) en Jan Vervloet (Fiocco, Bonzai, Illusion, ...)

Dinsdag 15 augustus. Eindelijk terug boesteringen! Door Covid en het nieuwe concept werden er sinds 2019 geen boesteringen meer gebakken op de Hoebelfeesten. “Maar vele Vlezenbekenaren bleven maar vragen om deze traditie terug te brengen”, aldus Decock. De organisatie is op zoek gegaan naar extra medewerkers en er zullen dus op 15 augustus weer boesteringen, pellepatatten, pensen en hamburgers gebakken worden. Het zal er allemaal wat minder luxueus uitzien dan de voorgaande jaren in de loods maar gezelligheid troef. “Mocht het weer toch tegenvallen zal er overwogen worden om de zitplaatsen te verhuizen van de boomgaard naar de loods”, aldus Decock . Er is ook randanimatie voor de kinderen met onderandere een reuze zandbak, grimmage en springkastelen. Ook het dweilorkest De G-bloezers is van de partij om de feesten gezellig af te sluiten.

Meer informatie & tickets vind je op onze website: www.hoebelfeesten.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 aug 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 jun 2024

archief