Nieuws uit PZ HALLE

C21

Nieuws uit PZ HALLE

3_politielogo_2011_p200

Een jonge man miste een bocht en reed met zijn fiets in het kanaal. Inde Albertstraat werd 400 l. brandstof gestolen uit de tank van een vrachtwagen.

Jongeman mist bocht en fietst in kanaal
Woensdagavond omstreeks 18u30 was een jongeman met de fiets op weg naar huis. Aan het ronde punt op het Bevrijdingsplein sloeg hij af naar de Suikerkaai. Daar miste hij echter zijn bocht, en reed rechtdoor het kanaal in. De politie werd verwittigd door omstaanders. De agenten zagen een jongeman staan in het kanaal, het water tot aan de borst. De politie aarzelde niet en hielp de jongen op het droge. Ook zijn boekentas en fiets werden gered. Achteraf verklaarde de jongen dat hij zijn bocht miste. De politie bracht de drenkeling dan maar met de combi naar huis.
 
Brandstof gestolen uit vrachtwagen
In de nacht van woensdag op donderdag werd aan de Albertstraat brandstof gestolen uit een daar geparkeerde vrachtwagen. De bestuurder liet het voertuig slotvast achter omstreeks 22u. Om 6u30 bleek de tank opengebroken te zijn. Er werd 400 liter brandstof gestolen. De politie onderzoekt de zaak, van de daders ontbreekt ieder spoor.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 okt 2011
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 02 mei 2024
Marc Sluys | 02 mei 2024
Marc Sluys | 01 mei 2024
Marc Sluys | 30 apr 2024

archief