HALLE - Dieven op pad

C21

HALLE - Dieven op pad

Politielogo_heel_goed_20103_p200
EP

In Halle werd ingebroken in een woning in de Biezeweide en in 3 voertuigen. In de maanden juli en augustus stegen het aantal fietsdiefstallen in Halle.

Diefstal uit voertuig
Woensdagavond en in de nacht van woensdag op donderdag werd ingebroken in drie wagens in de J. Laroystraat, het Rodenemplein en de Koning Boudewijnlaan. Telkens werd het ruitje aan de passagierszijde ingeslagen. In 2 gevallen werd de airbag uit de wagen gestolen. Bij de derde auto verdween het GPS-toestel uit het voertuig. De politie onderzoekt de zaken.
 
Fietsdiefstallen in opmars
In de maanden augustus en september heeft de lokale politie Halle opnieuw een stijging in het aantal fietsdiefstallen vastgesteld. De meeste diefstallen komen voor in de omgeving van het station en in de uitgaansbuurt in het centrum van Halle. Het goede weer van de afgelopen maanden brengt met zich mee dat mensen meer met de fiets op stap gaan. Laat je fiets dan ook slotvast achter! Het grotere aantal feiten tijdens avonden in het weekend kan erop wijzen dat het vooral om gebruiksdiefstallen gaat. Een sterk slot kan de dieven dan ontmoedigen.
We geven graag nog eens de tip mee om je fiets te laten graveren. Dit biedt geen garantie tegen diefstal, maar vergroot bij diefstal wel de kans dat de politie je fiets kan opsporen en terugbezorgen. Graveren kan iedere woensdag van 14u tot 16u30 in de garage aan het stadhuis te Halle. Ben je je fiets kwijt? Kijk dan zeker op www.gevondenfietsen.be! Misschien is je stalen ros al terecht.
 
Diefstal in woning
Woensdagnamiddag betrapte een bewoonster van een woning in de Biezeweide inbrekers in haar huis. De dieven waren de woning binnengedrongen via de tuindeur aan de achterzijde. Ze werden opgeschrikt toen de bewoonster binnenkwam en vluchtten weg. Vermoedelijk konden ze in hun vlucht nog geld en juwelen buit maken. De politie kwam onmiddellijk ter plaatse, maar kon de daders niet meer vatten. Het onderzoek loopt, ook het labo kwam ter plaatse.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 sep 2013
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 02 mei 2024
Marc Sluys | 02 mei 2024
Marc Sluys | 01 mei 2024
Marc Sluys | 30 apr 2024

archief