Nieuwe mix van DJ Bart Reeves werd voorgesteld in de HALLEman

C21

Nieuwe mix van DJ Bart Reeves werd voorgesteld in de HALLEman

Editiepajot_bart_in_halleman_foto1_elsie_de_greef
Foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_bart_in_halleman_foto2_elsie_de_greef
Foto © Elsie De Greef / Bart Reeves in actie
 
Editiepajot_bart_in_halleman_foto3_elsie_de_greef
Foto © Elsie De Greef / Bart zorgt voor ambiance
 

DJ Bart Reeves, had destijds een hit met 'The Message'. Deze hit hebben ze nu in een nieuw jasje gestoken en is vanaf 11 april te koop op Itunes. Naar aanleiding hiervan was er vrijdag een feestje in de Halleman met gratis Bart Reeves downloads voor Itunes. DJ Bart Reeves zorgde de hele avond voor de betere muziek en de ambiance.

Bart Reeves is een 39-jarige dj uit regio Aalst en zit reeds meer dan 20 jaar professioneel in het vak. Onder zijn voorgaande artiestennaam ‘DJ Bart’ heeft hij eind de jaren 90 en begin de jaren 2000 enkele grote successen gekend, namelijk de dance-singles ‘Wanna Play House’, ‘Things to come’ & ‘The Message. Het is zijn laatste release uit 2001 ‘The Message’ dat hij exact 13 jaar later in een nieuw jasje heeft gestopt met enkele Duitse collega’s Tale & Dutch.

Bart Reeves beschouwt zicht zelf als een dj van het volk, daarom draagt hij met fierheid de titel ‘the people’s dj’. Hij is een ware kameleon en kan op vrijdag een all round feestje verzorgen om op zaterdag in een uitverkochte Retro Arena zijn ding te doen en om op zondag Popcorn Oldies te draaien.

Bart Reeves is ook een radiomaker, hij heeft een eigen radioshow ‘The From The Heart-Radioshow’, waar hij zijn blijde boodschap doorgeeft en zijn trouwe fans op radio en internet. Deze radioshow is ook beluisteren op radio Victoria op zaterdagnacht vanaf 01 uur.

Op vrijdag vind je Bart Reeves terug in De Halleman te Halle, zijn tweede thuis op vrijdag. Hij brengt alle soorten van muziek, en schuwt niet om ook de beste muziek uit de jaren 70 en 80 naar boven te halen. Bart: “De Halleman spreekt een breed publiek aan en het is voor mij een ware opdracht om iedereen te plezieren, ik speel er heel graag en kom graag elke week terug om die blijde gezichten uit Halle te zien.”

Je kan Bart Reeves volgen op facebook http://www.facebook.com/djbartreeves en je kan de FTH radioshow ook online beluisteren via Soundcloud of live op RGRfm.be op zondagavond om 20u.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 apr 2014
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 02 mei 2024
Marc Sluys | 02 mei 2024
Marc Sluys | 01 mei 2024
Marc Sluys | 30 apr 2024

archief