HERNE – Grootse nieuwjaarsreceptie in open lucht

C21

HERNE – Grootse nieuwjaarsreceptie in open lucht

Receptie__januari_2016
HERNE – Grootse nieuwjaarsreceptie in open lucht - © Deschuyffeleer
 
Verenigde_handelaars_eindejaarsactie
Op het einde van de bijeenkomst wordt ook nog de hoofdprijs van de eindejaarsactie ‘Koop in Herne én WIN én feest’ van de Verenigde Handelaars getrokken en dit onder het toezicht van notaris An-Katrien Van Laer - © Deschuyffeleer
 

Ter gelegenheid van het inzetten van het Nieuwe Jaar nodigen het gemeentebestuur, het OCMW-bestuur en het gemeentepersoneel opnieuw alle inwoners uit op een nieuwjaarsreceptie in open lucht in het centrum aan het gemeentehuis. De receptie loopt op zondag 3 januari van 11 tot 13 u.

“2016 willen wij samen inzetten”, licht burgemeester Kris Poelaert het initiatief toe. “Zo willen wij de samenhorigheid onder de inwoners bevorderen en hen hierbij ook de kans bieden elkaar beter te leren kennen. Ook kunnen zij zo kennismaken met de gemeentelijke diensten en met de medewerkers die er tewerkgesteld zijn. Het is alleszins de bedoeling dat de deelnemers met hun gezin naar het gebeuren afzakken en er onder meer met hun buren, vrienden en kennissen kunnen klinken op het Nieuwe Jaar”.
Naast de gebruikelijke toespraken wordt op de bijeenkomst ook de eretitel van burgemeester uitgereikt aan Marcel Mathieu, de laatste burgemeester van Herfelingen. Verder draagt ereburger Maurits van Liedekerke ook nog een gelegenheidsgedicht voor.
Op het einde van de bijeenkomst wordt ook nog de hoofdprijs van de eindejaarsactie ‘Koop in Herne én WIN én feest’ van de Verenigde Handelaars getrokken en dit onder het toezicht van notaris An-Katrien Van Laer. Die hoofdprijs bestaat uit 10 aankoopbons van ieder 150 € die kunnen verzilverd worden bij de vier horeca-zaken en de zes kap- en schoonheidssalons die aan de actie deelnemen.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 dec 2015
Godelieve Deschujyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021

archief