LENNIK / MEISE / SINT-GENESIUS-RODE – Ontspanning voor klein en groot tijdens de krokusvakantie

C21

LENNIK / MEISE / SINT-GENESIUS-RODE – Ontspanning voor klein en groot tijdens de krokusvakantie

Editiepajot_lennik_panta_rhei_foto_01_willy_appelmans
Repro WA
 

Tijdens de krokusvakantie organiseert Jeugddienst Panta Rhei, Kleuterdienst Ratjetoe en Sportfederatie SportArk opnieuw ateliers, themakampen, cre-actieve vakanties en sportkampen voor groot en klein.

Panta Rhei vzw voor 7-12 jarigen

VAN 15/02 TOT 19/02/2010:

LENNIK: "VERFSPOREN"/ Sporthal Jo Baetens, Alfred Algoetstraat 77- 1750 Lennik

Op deze creatieve tocht vol verfavonturen gaan we samen op zoek naar de sporen die kunstenaars doorheen de tijd voor ons achtergelaten hebben. We duiken in de wondere wereld van prachtige kleuren en knotsgekke vormen. Met verf, penseel, potlood,… onder de arm trekken we erop uit en gaan we zelf aan de slag. Al ooit gehoord van de kleurencirkel, Pointillisme, aquarel …? Geen probleem, de sporen zullen het ons wel vertellen. Met allerlei soorten verf en natuurlijk ook ons penseel maken we de mooiste dingen. Breng vooral je fantasie mee en ga de uitdaging aan, stroop de mouwen op en ga mee op verfsporen- avontuur!

SINT-GENESIUS-RODE: "REUZE BEESTEN"/ Gemeentelijke Basisschool Wauterbos, Wauterbos 1- 1640 Sint-Genesius-Rode

Ik heb een pakje gekregen van professor Van Krimpenstein. Ik weet niet goed wat het is maar het ziet er nogal verdacht uit. Er staat in het groot opgeschreven KRIMPMACHINE???? Dat moeten we samen onderzoeken! Wil je mee naar de wereld van de Reuze Beesten? Kom dan maar met me mee...

Ratjetoe voor 3-6 jarigen

VAN 15/02 TOT 19/02/2010:

LENNIK: "DE KNUFFELKONINGIN"/ Gemeentelijke Basisschool, Hendrik Ghyselenstraat 19 - 1750 Lennik

Zoals elke ochtend verwacht de koningin belangrijke bezoekers. “Mama, ik zou zo graag…”vraagt haar kleine prinses. “Nu niet, mijn schatje,” zegt de koningin.”Vraag het even aan de kinderjuf!” “Mama, ik wil alleen maar een knuffel…” “Ik heb het zo druk, mijn engeltje. Weet je wat? Neem mijn rode vliegtuigje en probeer de Knuffelkoningin te vinden.” Vrij als een vogel vliegt de prinses door de lucht. “Waar zou de Knuffelkoningin zich kunnen verstoppen?” denkt ze. “Misschien woont ze daar wel, in dat taartentorentje ?!”...

Naar het prentenboek van Kristien Aertssen

MEISE: "ALADDIN OP AVONTUUR"/ Sport en Recreatiecentrum, Nieuwelaan (ingang via parking zwembad) - 1860 Meise

Ah, ik zie dat u alleen maar geïnteresseerd bent in iets heel bijzonders. Laat ik u dan het verhaal vertellen van deze bijzondere lamp. Dit verhaal speelt zich af in het koninkrijk Agrabah, in het mythische Arabië, waar het altijd zinderend warm is. Het begint in een donkere nacht. Jafar, de duistere raadsheer van de sultan, bijgestaan door zijn grappenmakende, cynische metgezel papegaai Iago, probeert toegang te krijgen tot de Grot der Wonderen. In deze grot ligt een wonderlamp verborgen, die Jafar nodig heeft om zijn duivelse plannen uit voeren; de sultan van de troon stoten en zelf heerser worden van het koninkrijk. Maar helaas, alleen iemand die veel waarde in zich heeft, als een ruwe diamant, kan deze lamp bemachtigen.

Walt Disney

SINT-GENESIUS-RODE: "BOUWRAKKERS"/ Kleuterschool Wauterbos, Dwarshaagstraat 20 - 1640 Sint-Genesius-Rode

Karel en Nele zijn beste vrienden. Ze gaan vaak spelen bij elkaar. Op een dag kwam Nele bij Karel op bezoek. Het regende buiten en ze besloten om naar de televisie te kijken. Op tv zagen ze een familie die zijn huis kwijt was. Er was een boom op gevallen en het dak en de muren waren helemaal ingestort. Nele en Karel vonden dat heel erg en besloten die mensen te helpen. Ze zouden zelf een huisje bouwen en dat aan die ongelukkige ouders geven, zodat hun kinderen opnieuw een eigen kamertje hadden. Dat was natuurlijk gemakkelijk gezegd, maar hoe kan je nu een huis bouwen...?

Sportark voor 6-14 jarigen:

VAN 15/02 TOT 19/02/2010: ZWEMMEN-OMNISPORT:

Sporthal Wauterbos, Doornlarenhoofdstraat - 1640 St- G- Rode

Tijdens dit kamp is er dagelijks een sessie zwemmen voorzien waarin kinderen op hun niveau zwemles krijgen. De namiddag zullen we ons o.a. wagen aan sporten zoals; basket, scoop, kinbal, floorbal, baseball, en andere.

 

Voor meer info en inschrijvingen:
www.pantarheivzw.be , www.ratjetoe.be , www.sportark.be , www.brad.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jan 2010
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief