LENNIK – “Popgepast” in ’t Wonderhuis

C21

LENNIK – “Popgepast” in ’t Wonderhuis

Editiepajot_lennik_wonderhuis_krokusvakantie_foto_agr
We kijken terug naar een geslaagde krokusvakantie. - Foto agr
 

Deze krokusvakantie had als thema “Popgepast”. De hele vakantie deden alle kinderen van de verschillende leeftijdsgroepen in Het Wonderhuis verschillende leuke spel- en knutselopdrachten. De kleuters maakten een gekke hoed en deden opdrachten in het toverbos.

De vijf- tot achtjarige kinderen schreven hun eigen versie van het sprookje Hans en Grietje, waar natuurlijk een laptop, mp3, gsm nuttige attributen waren in het bos en om hun weg terug te vinden uit het bos had Hans zijn gps mee. De tieners speelden allerlei leuke en gekke spelen, ze maakten hun eigen praalwagen met verschillende thema’s Michael Jackson, Koningin Fabiola en de appel, … Kortom de begeleiding was verbaasd over de fantasie en creativiteit van de kinderen. We kijken terug naar een geslaagde krokusvakantie.
 
Het IBO “Het Wonderhuis” is een dienst van het OCMW in Lennik en erkend door Kind en Gezin. Elke schoolvakantie vangen we een 50-tal kinderen op. We bieden ook opvang voor en na school aan de kinderen schoolgaand in de gemeente Lennik.
 
Meer info kan je bekomen bij de coördinator:
 
Leen Walravens
Coördinator Kinderopvang
Assesteenweg 233
1750 Lennik
Telefoon: 02 582 12 13
Website: www.lennik.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 feb 2010
Gerrit Achterland
agr
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief