GROEN! – sp.a vreest dat “LENNIKse dienstverlening zal lijden onder slecht beleid”

C21

GROEN! – sp.a vreest dat “LENNIKse dienstverlening zal lijden onder slecht beleid”

Editiepajot_lennik_hilde_van_everbroeck
Hilde Van Everbroeck (staand, links op onze foto). - Foto ep
 

De afgelopen weken kondigde het Lennikse gemeentebestuur al verschillende tariefverhogingen aan. De prijzen voor het containerpark worden verdubbeld en de belastingen worden opgetrokken tot 8,5%.

Ondanks deze ingrepen, kon de meerderheid de begroting niet in evenwicht krijgen. De gemeente Lennik moet dus werken met voorlopige twaalfden.
 
GROEN!-sp.a gemeenteraadslid Hilde Van Everbroeck :”Op dit tempo is het jaar om vooraleer de meerderheid een beslissing neemt over de begroting. Ik gaf de burgemeesters en schepenen dan ook de raad om meteen tot het einde van het jaar met twaalfden te werken. Stel je voor dat het schepencollege knopen moet doorhakken, dat zou een nooit geziene stunt zijn!”
 
Volgens het schepencollege is er een gat in de begroting omwille van de politiehervorming en de stijgende kost van het OCMW.
 
Hilde Van Everbroeck: “We proberen de heren en dame aan te geven dat de plaatsing van veiligheidscamera’s op de markt en dure studies naar niet haalbare projecten zoals het voorziene windmolenpark ook geld kosten en niet prioritair zijn, maar het schepencollege vindt het blijkbaar belangrijker om te besparen op de dienstverlening en veiligheidsbeleid.”
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 feb 2010
ep
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief