LENNIK - Nieuwe website voor Wielervrienden Schaekels

C21

LENNIK - Nieuwe website voor Wielervrienden Schaekels

Editiepajot_lennik_doortocht_nelleken_foto_marc_smits
Doortocht 't Nelleken. - Foto © Marc Smits
 

De website van Wielervrienden Schaekels, www.wielervriendenschaekels.be , zit in een nieuw jasje. De oude site is opgefrist en gebruiksvriendelijker gemaakt.

De organisator van de wielerwedstrijden in Lennik wil hiermee de communicatie met renners, supporters en sympathisanten verbeteren. De nieuwe overzichtelijke structuur en een handige navigatie maken het mogelijk om met een minimum aantal muisklikken alle informatie op te zoeken die u nodig heeft. Zoals info over de vereniging, de sponsors, de komende en de voorbije wielerwedstrijden. U kunt er wedstrijdverslagen en interviews met deelnemers lezen. Uiteraard kunt u er ook terecht voor de nodige praktische gegevens, de kalender met activiteiten en het raadplegen van foto’s.
 
Geen elite zonder contract, wel nieuwelingen en juniorentweedaagse in Lennik
Goed om weten is dat er dit jaar wegens overlapping met de koers in Wambeek geen wedstrijd voor elite zonder contract wordt gereden. Wel vindt er een tweedaagse voor juniores plaats en de gebruikelijke koers voor nieuwelingen. De juniores rijden hun etappes op de zaterdagen 21 en 28 augustus, de nieuwelingen zijn aan de beurt op zondag 29 augustus e.k.
De start is telkens om 15 uur.
 
Neem dus regelmatig een kijkje op www.wielervriendenschaekels.be  zodat u op de hoogte blijft van de meest actuele info.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jun 2010
Carina Rooselaers
Marc Smits
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief