LENNIK - Bloemen- en plantenzaak Wijns meer dan de moeite waard

C21

LENNIK - Bloemen- en plantenzaak Wijns meer dan de moeite waard

Editiepajot_lennik_wijns_1
Foto's © Marc Colpaert
 
Editiepajot_lennik_wijns_2
Foto's © Marc Colpaert
 
Editiepajot_lennik_wijns_3
Foto's © Marc Colpaert
 
Editiepajot_lennik_wijns_4
Foto's © Marc Colpaert
 

Het bloemen- en plantencentrum Wijns in Lennik heeft dit jaar kosten noch moeite gespaard om de bezoekers opnieuw te ontvangen in een prachtig decor van versieringen voor het eindejaar. “ In onze zaak vinden de mensen zeker hun gading voor wat betreft bloemen en planten, maar ook op het gebied van kerst- en decoratieartikelen, kan men er van alles vinden”, aldus Patrick Wijns.

Sinds jaren zetten ze hun kerstsparren dadelijk in een stevige pot, zo gaat deze spar heel wat langer mee en wie dit wenst, kan hem zelf nog ergens na de feestdagen in de tuin plaatsen.

Voor wie het nog niet wist verhuurt men bij de firma Wijns ook tal van planten voor feesten. “ Al jaren zorgen wij voor het nodige groen op personeelsfeesten in de hele streek. Wie zijn of haar feestje eens wilt opfleuren met de nodige plantjes hoeft maar eens binnen te springen, of u leest er meer over op onze website: www.plantencentrum-wijns.be“, vertelde Patrick Wijns. U leest het, bloemen- en plantencentrum Wijns in de Brusselsestraat 1 in Lennik, misschien meer dan een bezoekje waard.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 dec 2010
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief