LENNIK - Kasteel van Gaasbeek is laureaat 2010 Elia Fonds

C21

LENNIK - Kasteel van Gaasbeek is laureaat 2010 Elia Fonds

Eliafonds_p200

Het Elia Fonds, een partnerschap tussen Elia en de Koning Boudewijnstichting, ondersteunt jaarlijks een aantal projecten die mensen met een beperking op een originele manier toegang bieden tot toeristische, culturele en sportieve vrijetijdsbesteding. Een jury van onafhankelijke deskundigen evalueert de ingediende projecten.

Bij deze negende editie, ‘Ontdekking en verwondering’, werd het Kasteel van Gaasbeek gelauwerd voor een origineel project dat in 2011 start. Er wordt in samenwerking met Schoonderhage vzw en regisseur Dirk Van den Broeck een nieuwe audiotour ontwikkeld, gemaakt door en voor mensen met een beperking. Vanuit de overtuiging dat elk mens over een onuitputtelijke rijkdom aan capaciteiten en mogelijkheden beschikt, creëert Dirk toneelstukken die groeien vanuit improvisaties, waarbij de deelnemers zichzelf ontdekken en het beste uit zichzelf naar boven brengen ... Hij houdt er niet van om mensen iets te laten “zien”, hij laat ze zelf ontdekken.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief via www.kasteelvangaasbeek.be of volg het Kasteel van Gaasbeek ook op facebook en twitter.
Kasteel van Gaasbeek, Kasteelstraat 40, 1750 Gaasbeek, T +32 (0)2 531 01 30
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 dec 2010
ep
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief