LENNIK - 10.000 stappen brunchwandeling

C21

LENNIK - 10.000 stappen brunchwandeling

Editiepajot_gedekte_tafel_groot
 

De dienst Vrije Tijd, sport van de gemeente Lennik is sinds vorig jaar in het 10.000 stappen project gestapt. In 2011 krijgt dit Vlaams project ook een lokale uitwerking in Lennik.

Eén van de Lennikse deelprojecten is een “brunchwandeling” op zondag 6 maart van 9 tot 12 u. in en rond verwenherberg Klosken in Lennik (Brusselsestraat 24, 1750 Lennik).
Het Vlaamse 10.000 stappen project in het algemeen en deze laagdrempelige activiteit in het bijzonder hebben als doelstelling om meer mensen meer te doen bewegen, vooral diegenen die niet zo veel bewegen uit zichzelf. Om gezond te leven zou iedereen elke dag 10.000 stappen moeten zetten. In de praktijk komt dit neer op 4.000 extra stappen per dag, en deze extra beweging probeert de gemeente Lennik met de wandeling(en) aan te bieden.
Aangezien bewegen, voeding en gezondheid sterk met elkaar zijn verbonden, willen we met onze eerste brunchwandeling de mensen bewust maken van het belang dit drieluik. Tevens is de brunchwandeling een eerste van 20 gezondheidswandelingen (van maart tot mei) in de ruime omgeving van Lennik. Graag nodigen wij je uit om een kijkje te komen nemen op de brunchwandeling van zondag 6 maart.
Meer informatie: www.lennik.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 feb 2011
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief