LENNIK – Buitenspeeldag: Een topper

C21

LENNIK – Buitenspeeldag: Een topper

Editiepajot_lennik_buitenspeeldag_foto_tony_schoukens__1_
Foto's © Tony Schoukens
 
Editiepajot_lennik_buitenspeeldag_foto_tony_schoukens__2_
Foto's © Tony Schoukens
 
Editiepajot_lennik_buitenspeeldag_foto_tony_schoukens
Foto's © Tony Schoukens
 

Nickolédeon kon woensdag geen betere dag kiezen voor de Buitenspeeldag. Onder een stralende zon konden de kinderen zich ten volle uitleven achter de sporthal Jo Baetens

Men kon er knutselen, vliegeren, springen op springkastelen, voetballen, lopen, en nog veel meer Ook de net aangelegde speeltuin kon rekenen op veel bijval. Er waren meer dan 160 kinderen aanwezig.
Ondermeer GBS ’t Rakkertje had een speciale namiddag met begeleiding door de leerkrachten voorzien. Meer dan 2/3 van de kinderen uit de lagere school was aanwezig. Er waren ook een groot aantal kleuters aanwezig, weliswaar met de begeleiding van de mama’s.
Om 16.45 was er de officiële inhuldiging van de nieuwe speeltuin. Deze werd plechtig ingehuldigd door Irina de Knop. Zoals men kon vaststellen zijn er al heel wat speeltoestellen voorzien en in de komende jaren zal deze nog vergroten. De basisvoorzieningen zoals de sokkel zijn hiervoor al voorzien.
Het is de bedoeling om hier een nieuwe ontmoetingsplaats te maken voor de bevolking waar de kinderen naar hartenlust veilig kunnen spelen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 apr 2011
Tony Schoukens
Tony Schoukens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief