EIZERINGEN - Opvolging gemeenteschool ’t Rakkertje verzekerd

C21

EIZERINGEN - Opvolging gemeenteschool ’t Rakkertje verzekerd

Editiepajot_lennik_directie_rakkertje_foto_tony_schoukens
Vlnr: Irina De Knop, Robert Meert en Elke Soen. - Foto © Tony Schoukens
 

Directeur Robert Meert heeft er al heel wat jaren opzitten in ’t Rakkertje. Na jaren zelf voor de klas te staan, nam hij acht jaar geleden de fakkel van directeur over. Vanaf 1 april gaat meester Robert halftijds werken, om dan uiteindelijk op 1 september de school te verlaten. Met dit vertrek was er vraag naar een nieuwe directie en werd er begin 2011 een extern examen uitgeschreven.

Elke Soen kwam als beste kandidate uit deze selectieprocedure en werd bijgevolg op vrijdag 25 maart op het schepencollege aangesteld als nieuwe directie. Zij neemt nu al voltijds de nieuwe functie op, ondersteund door Robert Meert, de uittredende directeur. Zo hoopt het gemeentebestuur de overgang zo vlot mogelijk te laten verlopen.
Elke Soen heeft reeds op jonge leeftijd haar eerste strepen verdiend als zorgcoördinator in de gemeentelijke basisschool Triangel te Roosdaal en GBS ’t Rakkertje. Zij is ook nog volop bezig met de Dhos- cursus (Hoger opvoedkundige studiën) van het HIVO te Sint- Agatha- Berchem. In deze 3- jarige opleiding schoolt zij haar bij op het gebied van schoolbeleid en management. Zij zal het ingezette beleid en zorgvisie in goede orde verder zetten met natuurlijk haar eigen accenten.
Voor meer informatie over de gemeenteschool ’t Rakkertje:
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 apr 2011
Tony Schoukens
Tony Schoukens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief