Audiogidsen voor mensen met een beperking in het Kasteel van GAASBEEK

C21

Audiogidsen voor mensen met een beperking in het Kasteel van GAASBEEK

Editiepajot_gaasbeek_audiogidsen_foto_gerrit_achterland

Kasteel van Gaasbeek. Audiogidsen voor mensen met een beperking. Vanaf woensdag 29 juni. In samenwerking met Schoonderhage vzw en regisseur Dirk Van den Broeck ontwikkelde het Kasteel van Gaasbeek een unieke audiotour, gemaakt door en voor mensen met een beperking.

Vanuit de overtuiging dat elk mens over een onuitputtelijke rijkdom aan capaciteiten en mogelijkheden beschikt, creëerde Dirk een audiotour die groeide vanuit improvisatie sessies. Daarbij ontdekten de deelnemers niet alleen het kasteel, maar ook zichzelf en elkaar.
Een proevertje vind je op
www.youtube.com/watch?v=2Sw55mx1Z5g  (onder de noemer ‘DésEAR’).
Dit originele project werd gerealiseerd met de steun van het Elia Fonds, een partnerschap tussen Elia en de Koning Boudewijnstichting.
Enkele mensen, die de wereld anders zien, horen, ruiken, proeven en voelen, vertellen u wat hen prikkelde en verwonderde tijdens hun wandelingen door het kasteel.
Praktische informatie / vanaf woensdag 29 juni, open dagelijks van 10 tot 18 uur(laatste bezoek om 17u), maandag gesloten. Tickets kosten € 7, groeps- en reductietarief € 5 per persoon, -26 jaar € 1, gratis voor kinderen -7 jaar. Audiogids is inbegrepen in de ticketprijs.
Kasteel van Gaasbeek
Kasteelstraat 40, 1750 Gaasbeek, T +32 (0)2 531 01 30
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jun 2011
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief