Speelpleinwerking LENNIK opende voor de derde keer de deuren

C21

Speelpleinwerking LENNIK opende voor de derde keer de deuren

Ed_pajot_rakkertje_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

De speelpleinwerking in Lennik opende voor de derde keer zijn deuren. Het team van enthousiaste monitoren staat klaar om er op de site van de gemeenteschool ’t Rakkertje weer iets leuk van te maken.

Momenteel zijn er 24 kinderen ingeschreven. Gedurende de eerste drie weken van juli kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar terecht op het speelplein. Inschrijvingen zijn mogelijk per dag, maar men moet het wel vooraf inschrijven bij de Dienst Vrije Tijd. Alle monitoren hebben een brevet en zijn ook actief in de leiding van één van de jeugdverenigingen. Men kan als ouder dus met een gerust hart zijn ‘hartediefje’ toevertrouwen aan het monitorenteam.
 
Het gemeentebestuur hecht zeer veel belang aan een kwaliteitsvolle inrichting van het speelplein. Daarom worden de kinderen ingedeeld in leeftijdsgroepjes en is er voltijds een hoofdanimator aanwezig. De kwaliteitsbewaking wordt ook nog eens gegarandeerd door de Dienst Jeugd van de gemeente Lennik.
 
Het thema van de eerste week is “Feest in het Dorp”. Voor- en naopvang voor de kinderen gebeurt door het Initiatief voor Buitenschoolse Opvang, het Wonderhuis.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jul 2011
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief