GAASBEEK - De schatten van Vlieg

C21

GAASBEEK - De schatten van Vlieg

Editiepajot_gaasbeek_de_schatten_van_de_vlieg_foto_gerrit_achterland
Fragment ui de teaser "De Vlieg Gaasbeek" op YouTube. - Foto © Gerrit Achterland
 

Vlieg, het vrijetijdslabel voor families van CultuurNet Vlaanderen, organiseert voor de 6de keer op rij een zomeractie. Net zoals vorig jaar, stuurt De Schatten van Vlieg families deze zomer op schattenjacht in tal van cultuurplekjes.

Zomeratelier
Gekroond met een geknutselde tiara en beschermd met een zelf gemaakte helm starten we onze schattenjacht. Verzamel de puzzelstukken en ontdek waar de schat verborgen ligt. Kunnen jullie het kasteelgeheim bewaren?
Praktische informatie / telkens op dinsdagnamiddag van 14u tot 16u30 voor dappere kids van 6 tot 12 jaar. Reservering is vereist op T. 02 531 01 40 of kasteelvangaasbeek@vlaanderen.be. Deelname kost € 3.
Zoektocht
Verder kan je de hele zomer lang in het Kasteel van Gaasbeek op zoek naar de schat van Vlieg. Ga op pad, zet ogen en oren goed open en ontdek de schat vol Vliegtips en cadeautjes. Schrijf je naam in het logboek en voer de geheime code in op www.uitmetvlieg.be . Misschien ga jij wel aan de haal met een leuke prijs.
Praktische informatie / tot en met woensdag 31 augustus, open dagelijks van 10u tot 18u (laatste bezoek om 17u), maandag gesloten. Meer informatie op www.uitmetvlieg.be. Hier kan je meedoen aan de wedstrijd door de codes in te voeren.
Schrijf je in op de nieuwsbrief via www.kasteelvangaasbeek.be  of volg het Kasteel van Gaasbeek ook op facebook en twitter.
Kasteel van Gaasbeek
Kasteelstraat 40, 1750 Gaasbeek
T +32 (0)2 531 01 30, kasteelvangaasbeek@vlaanderen.be
www.kasteelvangaasbeek.be
De teaser voor de nationale campagne, opgenomen in het Kasteel van Gaasbeek: http://www.youtube.com/watch?v=5y6Rcwqoln4&feature=youtu.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jul 2011
Gerrit Achterland
Gerrit Achterland
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief