LENNIKSE Feesten 2011

C21

LENNIKSE Feesten 2011

Editiepajot_lennik_lennikse_feesten_fotocollage_tom_vierendeels
Sfeerbeelden uit een vorige editie. - Foto's © Tom Vierendeels
 

De Lennikse Feesten, van 13 tot en met 28 augustus, dat is een feest van en voor alle Lennikenaren. Ondertussen zijn het al bijna twee weekends geworden want onze wieler- en wandelfanaten van Wielervrienden Schaekels en de Lennikse Windheren bijten al in het weekend van 15 augustus de spits af met hun fijne activiteiten.

Het weekend van 20 augustus is iedereen alweer fris uitgerust om er opnieuw tegenaan te gaan in en rond de feesttent aan het Masiusplein. Het gemeentebestuur zorgt samen met de verenigingen voor een aantrekkelijk en gevarieerd programma zodat zowel de sportievelingen, de cultuurliefhebbers als de levensgenieters aan hun trekken komen. De gemeente zorgt voor de financiële en de logistieke ondersteuning, met onze verenigingen als het kloppend hart van deze feesten door hun medewerking aan één of meerdere activiteiten.
Lennikse feesten zijn natuurlijk fijn omwille van de activiteiten zelf, maar uiteraard is het meer dan dat. Met de feesten willen we mensen samenbrengen: vrienden, buren, kennissen en dorpsgenoten. Heel het jaar door gaan we werken of naar school, we vertrekken ’s ochtends en komen pas ’s avonds weer naar huis. Daarbij is er weinig tijd voor wat sociaal leven buiten de familiesfeer. De vakantie is een ideaal moment om dat patroon eens te doorbreken. We rekenen op drie elementen om de Lennikse Feesten te doen slagen: een lekker weertje, een fijn humeur en uw aanwezigheid. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.
Wees er dus zeker bij op 13, 14, 15, 19, 20, 21, 23, 27 en 28 augustus. Je zal namelijk ogen en oren te kort komen.
Voor meer informatie:
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jul 2011
Gerrit Achterland
Tom Vierendeels
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief