LENNIK - Nederlandse taallessen.

C21

LENNIK - Nederlandse taallessen.

Taallessen

In Lennik gingen op 15 september vorig jaar voor de tweede keer de Nederlandse taallessen voor anderstaligen van start, dit in een samenwerking tussen de gemeente, het OCMW en het GLTT.

Zaterdag 21 juni werden de cursisten in de bloemetjes gezet bij de uitreiking van hun attest. Dit jaar hebben 6 cursisten de lessen gevolgd, waarvan er 5 cursisten het examen hebben afgelegd. Alle 5 waren zij geslaagd.
Op 30 augustus 2008 gaat er opnieuw een screening door te Lennik, in het cafetaria van het OCMW. Dit gaat door in samenwerking met het huis van het Nederlands en het GLTT. Er zal bekeken worden welk niveau de deelnemers dienen te volgen. Indien er voldoende kandidaten zijn, zullen er waarschijnlijk in september 2008 lessen Nederlands voor Anderstaligen doorgaan niveau 2.
De gemeente en het OCMW hechten bijzonder veel belang aan deze cursussen om de anderstalige inwoners van Lennik de mogelijkheid te bieden te kunnen communiceren met hun buren en de hele Lennikse gemeenschap.
De gemeente en het OCMW doen dan ook een warme oproep aan alle anderstaligen van Lennik en de ruime omgeving, om op zaterdag 30 augusts tussen 9u en 12u naar de cafetaria van het OCMW te komen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jun 2008
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief