LENNIK - Rommel- en Antiekmarkt Gaasbeek weer van start

C21

LENNIK - Rommel- en Antiekmarkt Gaasbeek weer van start

Rommel_antiek201005_032rt-ct
Ingezonden fotgo

Op zondag 25 maart gaat de maandelijkse Rommel- en Antiekmarkt Gaasbeek weer van start. Ze vindt plaats elke 4de zondag van de maand (van maart tot en met oktober).

Het pittoreske Arconateplein is al zeker 20 jaar het decor van deze gezellige markt voor antiek, brocante en rommelwaren. Men kan er terecht van 8 u tot 16 u. Tweemaal per jaar – in juni en september – wordt er ook ruimte gemaakt voor boeken en platen.
 
 Het dorpsplein aan het kerkje, is omzoomd door bomen, en beschermd dorpsgezicht. In 2007 werd Gaasbeek nog verkozen tot één van de 10 mooiste dorpen van Vlaanderen.
Met de aantrekkingskracht van Gaasbeek en z’n kasteeldomein als groen hart van het Pajottenland, worden hier mensen samengebracht, vanuit de eigen streek of de ruime omgeving – iedereen is welkom.
 
Volgens voorzitter Etienne Van Vaerenbergh is de rommel- en antiekmarkt van Gaasbeek, de oudste van de regio Pajottenland en Zennevallei. De organisatie is in handen van vzw ONAV, Lennik. Telefoon: 02/532.14.41 (kantooruren) www.facebook.com/rommelantiekgaasbeek
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mrt 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief