LENNIK - Senioren extra in de kijker bij het Fithuis

C21

LENNIK - Senioren extra in de kijker bij het Fithuis

Colpaert_lennik_fithuis_123
 

We weten dat onze senioren momenteel fitter zijn dan ooit.Om hen te steunen een sportieve levensstijl aan te nemen of aan te houden heeft Fithuis uit Lennik het " 55 +" abonnement speciaal voor hen in het leven geroepen.

Vrouwen en mannen kunnen met dit abonnement 7 dagen op 7 gebruik maken van de fitness, deelnemen aan de groepssessies, een tennisballetje slaan of ontspannen in de sauna of in het solarium.
“ Of het duur is?, wel neen, het is wellicht de beste investering die ze kunnen doen. Voor amper  1 euro dag kunnen ze dagelijks tot 17.30 u deelnemen aan alle Fithuis activiteiten.
Bedoel je dan dat ze Fithuis moeten verlaten ten laatste om 17.30 u. Neen, zeker niet, ze kunnen aanvatten tot 17.30 u, rustig hun trainingsschema afwerken, douchen, genieten van een leuke babbel bij een heerlijke kop welverdiende koffie en kwik terug huiswaarts keren.
 
We merken ook dat het voor onze senioren heel belangrijk is dat ze met vrienden en leeftijdsgenoten kunnen afspreken, het werkt motiverend en het sociaal contact maakt het sporten nog makkelijker”, aldus Peter van het Fithuis. Meer info op www.fithuis.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 okt 2008
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief