CD&V LENNIK organiseert grootschalige tevredenheidenquête

C21

CD&V LENNIK organiseert grootschalige tevredenheidenquête

Editiepajot_lennik_logo_cdenv_lennik
 

De grootste, meest besproken, bejubelde of bekritiseerde werken lopen na twee en een half jaar bijna ten einde in Lennik.

Natuurlijk heeft iedereen zijn mening hierover. Afhankelijk van de situatie waarin men zich bevindt, vinden sommige de werken geslaagd en een grote verbetering voor het gemeenschapsleven in Lennik, anderen vinden het een totale miskleun, een ramp voor onze middenstand, onveilig voor voetgangers en fietsers.

Wij, CD&V Lennik, hebben hier natuurlijk ook onze mening over. We hebben deze reeds herhaaldelijke keren in ons tijdschrift en op de talrijke gemeenteraden te kennen gegeven. De huidige meerderheid is echter niet geneigd te luisteren naar haar oppositie en inwoners.

Wij vinden het onze taak ook te luisteren naar de bevolking. Wat vinden zij van het resultaat, waar kon het beter of moeten er zeker nog aanpassingen gebeuren. Zijn zij het eens met de opmerkingen die onze fractie maakte?

Wij hebben een korte tevredenheidenquête opgesteld die kan ingevuld worden in ons tijdschrift “Echo's” of op onze website www.cdenv-lennik.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 nov 2008
Nando Hemelinckx
Repro Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief