LENNIK - Axel Dewit treedt bij de 'Compagnons de la Toque Blanche' toe

C21

LENNIK - Axel Dewit treedt bij de 'Compagnons de la Toque Blanche' toe

Editiepajot_lennik_axel_dewit_foto_marie-rose_dewit
 

De Lennikenaar Axel Dewit is toegetreden tot de 'Compagnons de la Toque Blanche', een vakgenootschap gekoppeld aan de Orde van de 33 Meester-koks van België.

De titel die Axel Dewit nu bezit wordt verleend aan keukenchefs die geselecteerd werden door vertegenwoordigers van deze Orde volgens strenge voorwaarden van degelijkheid, kennis, traditie en respect voor gevestigde waarden.  De Compagnons worden geroepen dezelfde doeleinden na te streven als de Meester-koks en vormen als het ware de toekomst van het Belgisch culinair patrimonium.

Axel Dewit, die werkervaring heeft in enkele gerenommeerde sterrenrestaurants, was aangenaam verrast om bij dit select clubje te mogen horen. "Het doel van de vereniging is het, op een vriendschappelijke manier, bijeenbrengen van enkele chefs met dezelfde waarden en normen, en om elkaar te helpen uiteraard, iedereen wordt er beter van”, aldus Axel Dewit.

Indien u zelf is wil genieten van de kwaliteiten van de chef kan u een bezoekje brengen aan het restaurant van Axel in Lennik.

Meer informatie vindt u op www.axeldewit.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 dec 2008
Tom Vansnick
Marie-Rose Dewit
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief