LENNIK - Kelly Van Vlaenderen stapt over naar LENNIK KWADRAAT

C21

LENNIK - Kelly Van Vlaenderen stapt over naar LENNIK KWADRAAT

Kelly
Kelly Van Vlaenderen. (Ingezonden foto)

Toen Kelly Van Vlaenderen op 12 oktober vorig jaar haar ontslag gaf als lid van de LVB-fractie en meteen ook haar schrapping vroeg als lid van de Open VLD bleef ze in de gemeenteraad maar als onafhankelijk raadslid. Vanaf nu is ze volwaardig raadslid geworden van Lennik Kwadraat.

In de korte periode dat zij zetelde als onafhankelijke kwam ze  tot het besef dat zetelen als onafhankelijke niet zo evident is wanneer men niet kan terugvallen op collega-gemeenteraadsleden. Al is het voor morele steun .....
Kelly Van Vlaenderen: “Ik besliste toen om contact op te nemen met de andere onafhankelijke partij die onze gemeenteraad rijk is namelijk LENNIK KWADRAAT. Deze partij, vroeger LENNIK2000, is reeds meer dan twintig jaar prominent aanwezig in de gemeenteraad en toonde ook dat ze verantwoordelijkheid durft te nemen. De meeste mensen kende ik al zeer goed. Immers wij hadden nog samengewerkt in de vorige legislatuur. Ik had steeds de indruk dat deze groep stevig gestructureerd is, een vriendschappelijk geheel en een partij is waar men ook rekening houdt met de mensen”.
Op haar vraag aan Etienne Vn Vaerenbergh, voorzitter van Lennik Kwadraad om te kunnen deel uit te maken van LENNIK KWADRAA kwam vorige week een positief antwoord. Het bestuur van LENNIK KWADRAAT had geen enkel probleem rond haar kandidatuur.
Voortaan zal zij dan ook lid zijn van en zetelen in de fractie N-VA - LENNIK KWADRAAT, als lid van de onafhankelijke partij LENNIK KWADRAAT.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jan 2016
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief