LENNIK - Geert De Cuyper versterkt rangen N-VA

C21

LENNIK - Geert De Cuyper versterkt rangen N-VA

Editiepajot_n_va_lennik_gr
 
Editiepajot_n_va_lennik_kl

In de raadzaal van het gemeentehuis van Lennik werd de nieuwste N-VA aanwinst uit Lennik Voorgesteld.
Het gaat om eerste schepen Geert De Cuyper, die in de Lennikse gemeenteraad zitting heeft voor Lennik 2000, een kartellijst die in 1994 werd opgericht als een alternatief voor de eerder gesloten traditionele partijpolitiek.

Geert De Cuyper is eerste schepen in Lennik en heeft als bevoegdheden cultuur, bibliotheek, milieu en internationale samenwerking. Op lokaal vlak zal hij blijven zetelen voor Lennik 2000. Bij de Vlaamse verkiezingen in juni van volgend jaar zal hij een plaats op de N-VA lijst krijgen.
Uit handen van Vlaams volksvertegenwoordiger kreeg Geert De Cuyper zijn aansluitingskaart van de N-VA.

Geert De Cuyper is advocaat en van jongsaf sterk geïnteresseerd in politiek. Hij was lid van de toenmalige Volksunie in Vlezenbeek en na zijn huwelijk, toen hij zich in Lennik vestigde werd hij lid van de Volksunie in Lennik. Sinds 1982 na mij in Lennik deel aan de gemeenteraadsverkiezingen. In 1989 maakte hij voor het eerst deel uit van de gemeenteraad en op 1 januari 2001 werd hij schepen. Met de splitsing van de Volksunie is Geert De Cuyper enkele jaren uit de politiek getreden.

Op dezelfde persconferentie kon ook vernomen worden dat Hallenaar Mark Demesmaeker door het provinciale kiescollege van de N-VA voorgesteld wordt als lijsttrekker bij de komende Vlaamse verkiezingen voor de provincie Vlaams-Brabant.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 dec 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 27 jan 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief