LENNIK – Sneeuwwandeling met Fitnation

C21

LENNIK – Sneeuwwandeling met Fitnation

Fitnation002
 
Fitnation019
 

Chris, Yves, David, Pascal en Seppe van Fitnation uit Lennik-Eizeringen maakten van het prachtig zondags sneeuwlandschap gretig gebruik om een fikse winterwandeling op te zetten. Meer dan 200 sympathisanten trotseerden de koude en volgden in hun kielzog.

De route van zo’n 5-tal km met vertrek en aankomst aan Fitnation liep langs de kerk, de Puttekesveldweg en de Lombeeksestraat met zicht op de Zepposmolen om zo via het Moeillenatuurgebied en de Nellekensstraat terug te keren.

In de kantine van Sporting Eizeringen mochten de wandelaars even verpozen. Zij werden er niet alleen getrakteerd op een hapje en een drankje. Ook werden er de gelukkige winnaars bekend gemaakt van de tombola voor twee zomervakanties in de Franse Alpen geschonken door Corallium Reizen uit Gooik. Iedereen die immers tijdens de kerstvakantie van de installaties van Fitnation gebruik maakte kreeg als extraatje een lotje aangeboden. Uit de talrijke deelnemers werden uiteindelijk de namen van Tamara Vanderreken uit Anderlecht en van Sonia De Leener uit Pamel gelicht.

“Iedereen heeft met volle teugen genoten van de wandeling”, aldus Chris Grosjean van Fitnation. “Een initiatief zeker vatbaar voor herhaling”.

Foto : Sonia De Leener, Sophie Ostyn van Corallium Reizen Gooik en Tamara Vanderreken.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jan 2009
Godelieve Deschuyffeleer
GD Tollembeek
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief