LENNIK – Benefietnamiddag project K.

C21

LENNIK – Benefietnamiddag project K.

Dsc_9260_01__large_
 
Benefiet_kelly_01__large_
 

 

Op zaterdag 9 juni organiseert 'Project K' in samenwerking met plaatselijke sponsors en 'KLJ SML' een familienamiddag ten voordele van Kelly. Kelly werd 3 jaar geleden het slachtoffer van een medisch ongeval en is sindsdien een chronische pijnpatiënte. Dit heeft een ingrijpende invloed op haar gezinsleven, sociaal leven en actief werkleven als onderwijzeres. Na vele ondernomen acties op medisch vlak (operaties, het plaatsen van een neurostimulator, revalidatie, medicatie..) die de voorspelde verwachtingen helaas niet konden inlossen, kan een nieuwe ingreep Kelly een kwaliteitsvoller leven bieden. Helaas zijn de hoge kosten verbonden aan deze ingreep ten laste van de patiënt.

Om Kelly bij te staan in deze zware kosten werd 'Project K', een benefietorganisatie opgericht door vrienden en familie van Kelly. Project K is inmiddels gestart met een snoepverkoop ( 5 euro voor een snoepzakje van 300 gr) de voorbije weken liepen ze alle deuren van Lennik plat, maar ook op sociale media als facebook gingen de snoepzakjes massaal de deur uit. Bestellingen voor snoepzakjes zijn nog steeds welkom op het nummer 0478/25.32.59 er zijn afhaalpunten in Lennik, Ruisbroek en Ninove.

Op zaterdag 9 juni nodigt 'Project K' iedereen uit op een familienamiddag ten voordele van Kelly, deze gaat door op de weide van de KLJ Sint-Martens-Lennik in de Doelestraat (naast Delhaize). Deze namiddag start om 14u00 tot 19u00, op deze benefietnamiddag kunnen de kinderen zich uitleven op springkastelen, ponyritjes, ballonentovenaar, kindergrime, glittertatoos en sumoworstelen.. Voor iedereen staan er eetstandjes, Lindemans Café en volksspelen en om 17u00 is er het optreden van 'The Kicks'.

Eventuele giften zijn welkom op naam “Project K” Be02 7350 4970 8040

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mei 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief