Kartellijst stunt opnieuw met uniek LENNIKs geschenk

C21

Kartellijst stunt opnieuw met uniek LENNIKs geschenk

Speelkaarten-img-20180625-wa0002
 
Speelkaarten-img-20180625-wa0003
 

Opnieuw pakt N-VA – Lennik Kwadraat uit met een verrassing voor de Lennikenaren: Lennikse speelkaarten. 

 

Deze week ontvangt iedereen in Lennik een uniek kaartspel vol mooie foto's van 40 Lennikse plekjes. Op de kaarten-achterzijde en op het doosje prijkt het bekende, iconisch Prins-monument van de Markt. 

 

Op de foto's zijn alle deelgemeenten vertegenwoordigd, met monumenten, bekende locaties, dorpszichten en landschappen. De verschillende foto's, met informatief bijschrift, zullen waarschijnlijk zowel voor herkenning als voor nieuwsgierigheid zorgen. 

 

Het gaat om een klassiek kaartenspel, een typisch Vlaams product, hier dus in een Lenniks kleedje. De ploeg van N-VA - LENNIK. heeft dit geheel zelf op maat van de eigen gemeente samengesteld.

 

De bestuursleden en kandidaten van Lennik Kwadraat en N-VA dragen ook zelf de kaartspellen rond in de gemeente. 

 

De Lennikse kartellijst wil met dit positief gebaar tonen dat ze een hart heeft voor Lennik en aandacht geeft aan alle hoeken van de gemeente. 

 

"Net zoals kaartspelen een toffe sociale activiteit is, zo willen wij graag de Lennikenaren verenigen in een fiere en levendige gemeenschap. En politiek de kaarten op tafel leggen. Want er staat bij de belangrijke verkiezingen van 14-10-‘18 in Lennik, voor de toekomst van onze gemeente heel veel op het spel. En het is de kiezer die de kaarten zal uitdelen", zinspeelt lijsttrekker en kandidaat-burgemeester Geert De Cuyper. 

 

“Wij zetten het algemeen belang van Lennik en de Lennikenaren op de eerste plaats”. 

 

Bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen was er ook al een gelijkaardig opmerkelijk geschenk voor de inwoners: een altijddurende "Prins"-verjaardagskalender met per maand foto's uit de eigen gemeente en Lennikse weetjes vooringevuld op bepaalde relevante datums. Het actieve kartelteam verkiest nuttige geschenken die lang meegaan, en zelf ingekleurd worden met beelden en kennis van Lennik. 

 

Een geruststelling voor de verwoede kaarters : binnen de 54 kaarten zien de boer, dame en heer (en 2 jokers) er volledig klassiek uit, het zijn de vier getallen-reeksen met waarde van 1 tot 10 die met telkens een andere Lennikse foto zijn opgesmukt. 

 

De lijst wenst de Lennikenaren veel speel-plezier.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jun 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief