Werknemers UPS renoveren boerderij Levenslust LENNIK

C21

Werknemers UPS renoveren boerderij Levenslust LENNIK

Image003
Ingezonden foto
 
Enkele UPS vrijwilligers deelgenomen aan de renovatie van de boerderij van vzw Levenslust in Lennik, een multifunctioneel centrum die jongeren tussen 6 en 25 jaar met leer-, emotionele en / of gedragsproblemen ondersteunt.

 

Over VZW Levenslust

VZW Levenslust is een vrijzinnige humanistische organisatie met een pluralistische invalshoek. Ze ondersteunen jongeren van 6 tot 25 jaar die kampen met de gevolgen van leermoeilijkheden en/of leerstoornissen, van socio-emotionele en/of gedragsproblemen en/of een autismespectrumstoornis. VZW Levenslust biedt Buitengewoon Lager Onderwijs (BuBaO), Buitengewoon Secundair onderwijs (BuSO) en ondersteuning vanuit een Multi-Functioneel Centrum (MFC). VZW Levenslust zoekt voor elke jongere de beste individuele benadering, aangepast aan zijn of haar noden.

 

Over UPS

UPS (NYSE: UPS) is wereldwijd een vooraanstaande speler in logistiek. Het biedt een breed gamma aan oplossingen, waaronder het vervoer van pakketten en vracht, het vereenvoudigen van internationale handel en het gebruik van geavanceerde technologie om de wereld van het zakendoen op een efficiëntere manier te beheren. Het hoofdkantoor is gevestigd in Atlanta, Verenigde Staten. UPS biedt wereldwijd diensten aan in meer dan 220 landen en gebieden. Meer informatie over UPS is beschikbaar op https://www.ups.com/, de corporate blog kunt u vinden op http://longitudes.ups.com/. Om direct nieuws over UPS te ontvangen, kijk op http://www.pressroom.ups.com of volg@UPS_News.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 okt 2018
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 mrt 2024

archief