LENNIK - GO!SIGO geselecteerd voor Vlaamse finale

C21

LENNIK - GO!SIGO geselecteerd voor Vlaamse finale

Editiepajot_lennik_valentijnswinkeltje_foto_kos
Het Valentijnswinkeltje. (Foto KOS)
 

Op 13 februari konden de leerlingen van GO!SIGO nog genieten van een valentijnswinkeltje georganiseerd door de leerlingen van het JIVEH-project.
Dit project van de leerlingen van 3-4 Handel en 3A kadert in het Vlaamse JIEHA-project opgezet door Vlajo (Vlaamse Jonge Ondernemingen).

Hiermee wil Vlajo op zoek gaan naar de 'Beste ondernemende klas 2009'.

De Leerlingen van GO!SIGO zijn geselecteerd voor de Vlaamse finale.
Na de selectieronde (bestaande uit een vragenlijst en een dynamische groepsfoto) werd GO!SIGO door Vlajo geselecteerd voor de finaleronde. Als één van de vijf finalisten (en enige GO! school) mag GO!SIGO zich presenteren op de finale die doorgaat in het Koning Boudewijn stadion te Brussel op 23 april 2009. Hier moeten de leerlingen een bedrijfspresentatie opstellen over de ervaringen opgedaan doorheen het project. Ten tweede stellen ze in 7 minuten hun ervaringen voor en beantwoorden vragen van de jury.

Deze finaleplaats heeft de leerlingen geen windeieren gelegd. Zo mogen ze nu al gratis met heel hun klas naar de apotheose in Walibi op zaterdag 25 april. Natuurlijk is dit niet het enige wat ze willen, de winnaar van de finale ontvangt namelijk een prijs van 250 Euro.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 apr 2009
Felix Merckx
foto KOS
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief