Fithuis LENNIK breidt zijn openingsuren uit

C21

Fithuis LENNIK breidt zijn openingsuren uit

Editiepajot_lennik_1
Ingezonden foto
 
Editiepajot_lennik_2
Ingezonden foto
 

Na broodjesautomaten en een slagerij waar je online kan bestellen, heeft Fithuis nu ook een volautomatische deur. Hierdoor wordt het mogelijk om ook buiten de gewone openingsuren te komen sporten. Ideaal voor de vroege vogels onder ons, of voor mensen die tijdens hun middagpauze willen komen sporten.

Naast toestellen met tv & internet kan je met de optie Plus+ nu ook zelf beslissen wanneer je de deuren van het Fithuis opent. Neem je deze optie, dan start jij je Fithuis-beleving op het tijdstip dat voor jou het beste past.

“In deze tijden staat de agenda van de mensen steeds bomvol en we kregen meer en meer vraag naar uitbreiding van onze openingsuren. Daarom kozen we om mee te gaan met onze tijd en er voor te zorgen dat de leden zelf kunnen kiezen wanneer ze het Fithuis openen. Wij hebben de traditie hier in het Fithuis om de formules van de abonnementen zo weinig mogelijk aan te passen. Doen we dat toch, dan blijven de voorwaarden van de oudere formule gelden voor de bestaande leden. Daarom kozen we ervoor om dit als een optie aan te bieden aan de leden van onze club en daarbuiten.

De optie Plus+ maakt het mogelijk om te komen sporten in de ochtend van 06:00 tot 08:45 & 12:00 tot 14:30. In het weekend kan dat van 06:00 tot 10:00. Tijdens de gewone openingsuren (8:45-12:00 & 14:30-22:00 en 10:00-13:00 op zaterdag en zondag) blijven onze professionele coaches en gediplomeerde lesgevers steeds ter beschikking.

Maar ook de mensen met goede voornemens voor het nieuwe jaar worden in de watten gelegd. Wil je graag een jaar sporten, maar niet voor een jaar betalen? Kom dan zeker eens langs in het Fithuis. Tot en met 31/01 loopt de “9 + 3” actie. Elk nieuw lid krijgt op het jaarabonnement (Friend) 3 maanden gratis.

Meer info: www.fithuis.be, 02/532.24.44, balie@fithuis.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jan 2019
Sam Herremans
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 04 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief