LENNIK - Nederlands voor Anderstalligen

C21

LENNIK - Nederlands voor Anderstalligen

Editiepajot_lennik_ocmw_foto_marc_colpaert
Dit jaar hebben 9 cursisten de lessen gevolgd, waarvan er 9 cursisten het examen hebben afgelegd. 8 cursisten waren geslaagd. - Foto Marc Colpaert.
 

In Lennik gingen op 13 september 2008 voor de derde keer de Nederlandse taallessen voor anderstaligen van start. Dit is een samenwerking tussen de gemeente, het OCMW en het GLTT. Zaterdag 13 juni 2008 werden de cursisten in de bloemetjes gezet bij de uitreiking van hun attest. Dit jaar hebben 9 cursisten de lessen gevolgd, waarvan er 9 cursisten het examen hebben afgelegd. 8 cursisten waren geslaagd.

Op 05 september 2009 gaat er opnieuw een screening door te Lennik, in de cafetaria van het OCMW. Dit gaat door in samenwerking met het huis van het Nederlands en het GLTT. Er zal bekeken worden welk niveau de deelnemers dienen te volgen. Indien er voldoende kandidaten zijn, zullen er waarschijnlijk in september 2009 lessen Nederlands voor Anderstaligen doorgaan niveau 3.

De gemeente en het OCMW hechten bijzonder veel belang aan deze cursussen om de anderstalige inwoners van Lennik de mogelijkheid te bieden te kunnen communiceren met hun buren en de hele Lennikse gemeenschap.

De gemeente en het OCMW doen dan ook een warme oproep aan alle anderstaligen van Lennik en de ruime omgeving, om op zaterdag 5 september tussen 9u en 11u naar de cafetaria van het OCMW te komen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jun 2009
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief