Kathy De Wolf (LENNIK) dingt mee naar de Management Assistant Award

C21

Kathy De Wolf (LENNIK) dingt mee naar de Management Assistant Award

Editiepajot_lennik_de_wolf_foto_merckx
Kathy De Wolf. (Foto Felix Merckx)
 

Kathy De Wolf uit Lennik, managementassistant bij Spar Retail/Colruyt Group is één van de drie finalisten die meedingt naar de titel van Management Assistant Award. Of zij het wordt, weet ze op 15 september. Deze wedstrijd is een organisatie van Kluwer.

De Management Assistant Award beloont de managementassistant die in het jaar 2008 de meest in het oog springende bijdrage geleverd heeft voor haar vak en voor haar beroepsgroep. Het thema voor de verkiezing dit jaar is ‘creativiteit en innovatie’.

De selectiecriteria voor de Management Assistant Award zijn innovatie & flexibiliteit.

Kathy heeft zich zelf ingeschreven voor deze wedstrijd, maar moest wel eerst wat steun krijgen van haar grote baas Frans Colruyt. Om tot de drie finalisten te behoren heeft ze een werk moeten maken over motivatie en werkaanpak. Nadien heeft ze dat moeten verdedigen voor een jury. Zelf studeerde zij secretariaat-talen en behaalde haar diploma via de middenjury. In haar vrije tijd gaat Kathy wandelen met haar twee honden, leest ze, probeert ze te sporten en zegt niet neen tegen een terrasje.

Kathy De Wolf over haar baan: “Ik ben trots op mijn baan! Als managementassistant beleef ik elke dag anders, en dat maakt het net leuk. Naast de traditionele taken, vul je deze baan zelf voor een groot deel in. Daarbij is een goeie portie creativiteit, motivatie, dienstbaarheid en toewijding onontbeerlijk. Elke ochtend is opnieuw een uitdaging om te anticiperen op de noden en prioriteiten! Door mijn deelname aan deze wedstrijd hoop ik deze baan eens in de kijker te zetten, en mijn enthousiasme over te brengen. Bovendien is mijn deelname ook een bedankje aan allen die me de kans gegeven hebben om mezelf te ontwikkelen tot de managementassistant die ik nu ben, zowel als persoon als in m'n baan!”

EER IS MOOISTE PRIJS
“Moest ik de prijs winnen, zou ik mij beter in mijn vel voelen. Het zou een grote eer zijn. Nu al krijg ik toffe reacties van mijn collega’s. Zelf heb ik geen idee wat de eerste prijs is. De eer van het winnen is voor mij de mooiste prijs”, zegt Kathy

Meer info over deze wedstrijd kan men terugvinden op www.managementassistantaward.be

Stemmen voor Kathy kan op http://www.managementassistantaward.be/nl/management-assistant-award/award-nominees.html  )

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jun 2009
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief