LENNIK - Schoolfeest bij 't Rakkertje

C21

LENNIK - Schoolfeest bij 't Rakkertje

Editiepajot_rak_1_foto_kos
Foto's Kos.
 
Editiepajot_lennik_rak_2

Zondag was het de grote afsluiter van het schooljaar voor de gemeentelijke basisschool 't Rakkertje uit Eizeringen.Het schoolfeest met als thema het 'Lenniks filmfestival'.

De oude jongensschool van St Martens Lennik werd omgetoverd tot een heuse filmzaal en de koer werd een groot gezellig plein met eet- en drankstandjes, een springkasteel, enz.Onder een brandende hitte, in een volle zaal, gaven de leerlingen het beste van hun kunnen.Verschillende bekende films passeerden de revue , gaande van La Bamba, over Footloose, Schrek en Shark Tale tot Pink Panther en zelfs de piraten van Pirates of The Caribbean waren van de partij. Pippi Langkous kwam ook even piepen.

De vele aanwezigen genoten van het muziekspektakel met veel dans en licht en zagen dat het goed was.Na de spetterende show werd iedereen uitgenodigd op de koer waar er nog een verrassingsact door alle leerlingen van 4,5en 6 onder begeleiding van meester Bart en juf Elke. Het publiek genoot.Velen bleven nog een paar uren hangen en genoten van een lekkere pens of kriek op het gezellige terras onder een stralende zon...

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jun 2009
Marc Colpaert
kos
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief