LENNIKse Dorekenstraat viert gouden huwelijksjubileum van Elise en Roger

C21

LENNIKse Dorekenstraat viert gouden huwelijksjubileum van Elise en Roger

Editiepajot_lennik_rogeren_elise_foto_carina_rooselaers
Roger en Elise werden door hun buren van de Dorekenstraat in Sint-Martens-Lennik verrast met een feestje ter ere van hun gouden huwelijksjubileum. - Foto's Marc Smits.
 
Editiepajot_lennik_rogeren_elise_foto_carina_rooselaers__1_
 

Aan de vooravond van hun vijftigste huwelijksverjaardag werden Elise Deneyer (73) en Roger Smits (72) door hun buren van de Dorekenstraat in Sint-Martens-Lennik in de bloempjes gezet.

Nadat de jubilarissen van de grootste verrassing bekomen waren, werd er een stevig feestje gebouwd. “Alle gelegenheden om te vieren zijn goed’, zegt ons Godelieve Schoovaerts, samen met haar zus Rosa de drijvende krachten achter het opzet. “Jong en minder jong kunnen het goed met mekaar stellen in onze straat en zijn altijd klaar voor een feestje.” Roger, afkomstig van Anderlecht en Elise uit Linkebeek ontmoetten elkaar op de weg naar hun respectievelijke werk. Elise werkte in de cosmeticasector en Roger was aan de slag op de reproafdeling van Het Laatste Nieuws. Van het een kwam het ander en op 4 juli 1959 gaven ze elkaar het jawoord. Het echtpaar kreeg 2 zonen Marc en Stéphane en 2 kleinzonen Thomas en Alexandre. Elise en Roger vestigden zich na hun huwelijk in Anderlecht maar intussen wonen ze al 21 jaar in Sint-Martens-Lennik.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jul 2009
Carina Rooselaers
Marc Smits
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief