Gemeente LENNIK organiseert eerste Kerstcorrida op 22 december

C21

Gemeente LENNIK organiseert eerste Kerstcorrida op 22 december

Kerstcorrida_v3
 

Op vrijdag 22 december kan je deelnemen aan de eerste Lennikse Kerstcorrida in het centrum van Sint-Kwintens-Lennik. De opbrengst van deze avondloop gaat integraal naar de 'Warmste Week' die projecten steunt die bijdragen aan 'Opgroeien zonder zorgen'. 

De Kerstcorrida 
Op en rond het Andreus Masiusplein en WCD Den Bleek kan je tussen 19 en 21 uur deelnemen aan de verlichte avondloop. Lopen of wandelen, aan jou de keuze! Het parcours is ongeveer 1 km lang en kan zo vaak als gewenst afgelegd worden. Als extra motivatie kan je deelnemen aan de Strava Challenge waarmee je kans maakt op een mooie prijs. 
Wil jij ook, in je beste kerstpak of ludiek verlicht, deelnemen aan deze actie? Schrijf je dan snel in via https://be.ticketgang.eu/orgFrameSaleNew.php?org=66600&event=120738#. Deelnemen kost 20 euro per team van 1-5 personen. 
Loop je pas op het einde warm voor deze Kerstcorrida, kan je ook op de avond zelf nog zonder voorinschrijving gewoon langskomen én deelnemen.
Gezellige kersmarkt met animatie en optredens
Doorlopend nodigen de Bibliotheek, KBC Bank & Verzekeringen, Rotary Gaasbeek, Rotary Sint-Pieters-Leeuw, Limbourg drinks, Black Lotus, Jobar, Praatcafé ’t Steentje, Steinert Everybody Different en Hof ter Eizeringen je op het A. Masiusplein uit op een gezellige kersmarkt waar je aan hun standjes kunt genieten van lekkere hapjes en drankjes of leuke gadgets kan scoren. 
Wil jij jouw Lennikse vereniging/ organisatie nog inschrijven als standhouder? Mail naar vrije.tijd@lennik.be voor meer info. 
Tot slot zijn er optredens en randanimatie waaronder een karikaturist die voor een vrije bijdrage je portret tekent. Doorlopend zal er sfeervolle muziek gespeeld worden.
Van 21-23 uur zorgt Greg S., gekend van o.a. Tomorrowland, voor een stevig feestje. Violinvasion versterkt dit met zijn elektrische viool tussen 21.30 en 22.30 uur.
Warmste acties
Verenigingen, werkgroepen, het Lenniks Middenstandsverbon en het lokaal bestuur organiseren ‘Warme acties’ in aanloop van de Kerstcorrida. 
Zo deden volgende Lennikse Verenigingen en werkgroepen al een mooie actie waarvan ze hun opbrengst schonken aan onze actie voor de Warmste Week:
- De Kwinteliers schonk de opbrengst van de tombola van hun eetfestijn: 150 euro
- Kunst in Lennik organiseerde een tombola, die 204 euro opbracht, waarbij Marc Segers zijn kunstwerk “Beestig pikant” wegschonk. Daarnaast schonk Michèle Lermusiau de opbrengst van 2 verkochte werken voor een totaal 240 euro.
Lokaal bestuur Lennik organiseert vanuit de #wijlennik werkgroep de hele maand warme acties waarvan de opbrengst integraal naar de Warmste Week gaat.
De leerlingen van 3 Lennikse basisscholen (De Kleine Prins, GBS ’t Rakkertje, De Key) tekenden mooie kerstkaarten. Voor 5 euro koop je een uniek pakje kerstkaarten (10 stuks) en steun je het goede doel.
De kerstkaarten zijn te koop via de deelnemende scholen, in het gemeentehuis en op de stand van ‘t Praatcafé tijdens de Kerstcorrida.
Zelf geïnspireerd om een warme actie te organiseren? Alle ideeën en bijdragen zijn welkom!
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 dec 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 04 jul 2024
Marc Sluys | 29 jun 2024

archief