LENNIK - Tweede hondenwandeling onder een stralende zon

C21

LENNIK - Tweede hondenwandeling onder een stralende zon

Editiepajot_lennik_hondenwandeling_01_tom_vierendeels
Meer dan tweehonderd honden wandelden met hun baasje - Foto's Tom Vierendeels
 
Editiepajot_lennik_hondenwandeling_02_tom_vierendeels
 
Editiepajot_lennik_hondenwandeling_03_tom_vierendeels
 
Editiepajot_lennik_hondenwandeling_04_tom_vierendeels
 

Zondag was er al voor de tweede keer een hondenwandeling. Deze activiteit past in het kader van de Lennikse Feesten en wordt georganiseerd door de gemeente Lennik, in samenwerking met hondenschool Kravaalbos. De organisatoren mochten bijna een verdubbeling noteren van het aantal deelnemende honden.

Vorig jaar werd de eerste wandeling gehouden met een honderdtal honden. Nu werden er tweehonderdveertien ingeschreven. Dit jaar waren de weergoden goedgezind en kon de wandeling en de workshop doorgaan onder een stralend zonnetje. Vorig jaar gingen de laatste workshops niet door omdat er een onweer losbarstte boven Lennik.

Deelnemers konden kiezen tussen een wandeling van vier of acht kilometer. Ook voor rolstoelgebruikers was er een speciale wandeling voorzien. Er waren nog enkele activeiten toegevoegd langs het traject. Zo konden de wandelaars genieten van een kelnerrace en schapendrijven. Aan het Masiusplein waren er demonstraties van blinde geleide honden, doggy-dance en gehoorzaamheid.

Alle deelnemers kregen een zakje met sleutelhanger van de gemeente Lennik in de vorm van een bot, hondenbrokken, boekjes en een poepzakje voor onderweg. Ook enkele waardebonnen van sponsor DUCK waren er in te vinden. Iedereen ging tevens naar huis met een diploma voor de hond. Nieuw dit jaar was een tombola met mooie prijzen, geschonken door DUCK.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 aug 2009
Tom Vierendeels
Tom Vierendeels
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief